Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdøl jakter EM-triumf

EUROPA: Daniel Sævik stiller med 900 hestekrefter og satser på Europa. Foto: Erlend Haddeland (arkivfoto)

Daniel Sævik er en av Norges beste driftere. Nå vil han hamle opp med Europa-eliten.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 28.07.2018 kl 23:34

MOTORSPORT: – Jeg satser høyt. Det store målet mitt er å vinne et EM-løp. Det hadde også vært gøy å komme på topp ti sammenlagt. Selv om nivået er skyhøyt, har jeg troen på seier, sier Sævik til Fædrelandsvennen.

Etter flere sesonger i norgestoppen, med blant annet to sølvmedaljer i NM, har han denne sesongen satset i Europa.

Langt bak

Til nå har han en 34.-plass og 30.-plass å vise til, henholdsvis i Polen og Ungarn.

Han forklarer de nedslående resultatene med at han nylig har økt fra 400 til 900 hestekrefter, og at han ikke fikk testet bilen med ny motor før løpet i Polen.

I Ungarn krasjet han.

Riga neste

– I drifting er man helt avhengig av at alle komponentene i bilen fungerer perfekt. Hvis bilen fungerer, mener jeg at jeg har en god sjanse til å vinne, forklarer Sævik overfor Fædrelandsvennen.

Neste løp for Daniel Sævik finner sted i den latviske hovedstaden Riga den 4. august.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...