Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdalssvømmere på storstevne i Vennesla

PÅ STEVNE: Lyngdalssvømmere på stevne i Vennesla. Bak står Ludvig Mossmann. Fra venstre: Isabella Mossmann, Linnea Opsal , Filip Malbasa, Angelica Sikveland Aanensen, Serine Opsal og trener Anna Elise Tønnessen . Marcus Landøy ligger foran Foto: Privat

Lyngdal svømmeklubb var lørdag i Vennesla for å delta på det siste av kretsens karusellstevner denne sesongen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SVØMMING: Det deltok 170 svømmere på stevnet.

Lyngdølene leverte flere gode resultater. Markus Landøy vant 50 meter bryst for klassen født i 2005 på 49,84. Han vant også 100 meter medley på 1.40,20, foran klubbkamerat Ludvig Mossmann (1.47,20).

De to ble henholdsvis nummer 1 og 2 på 50 meter butterfly i sin klsse, med tidene 48,15 og 54,87.a

Linnea Opsal vant 50 meter butterfly på 59,41 i klassen for jenter født i 2006.

Flott anlegg

– Vennesla svømmeklubb fikk veldig mye skryt for godt gjennomført stevne, og det var artig å endelig få lov til å prøve ut denne kommunens 2 år gamle, utrolig godt tilpassede svømmehall. Her hadde de virkelig tenkt på tilrettelegging for all idrett på best mulig måte. Det var bare til å bøye seg i støvet og gratulere dem med et nydelig anlegg. De hadde også fått til en integrert tribune som gjorde at det ble oversiktlig å følge stevnet for alle tilskuere, forteller Dan Mossman i Lyngdal svømmeklubb.

– Stevnet var preget av mye idrettsglede med tilhørende nervøsitet før avspark fra stupepallene. Og det var veldig mange som satte på seg noen store smil etter gode prestasjoner utført i det våte element. Treningstimene våre nede i Sørlandsbadet, og ute i Farsund svømmehall, hadde tydeligvis gitt uttelling!

Gode forbedringer

– Det var veldig mye god teknisk svømming å se, og det ga selvfølgelig også resultater i form av gode forbedringer på flokken i fra Lyngdal., legger Mossmann til.

LYSK var representert med 7 svømmere i Vennesla på lørdag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...