Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdal jublet etter seier mot Hægebostad

Det var stor jubel i garderoben etter Lyngdals seier mot Hægebostad. Foto: Stian Litland Thomsen

Lyngdal er fortsatt med i kampen om opprykk til 3 divisjon etter lørdagens 4–1 seier borte mot Hægebostad.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 24.09.2017 kl 10:04

Imidlertid var det hjemmelaget som startet best hjemme på Kollemo. Allerede etter ni minutter tok laget ledelsen etter scoring av Arnt Reidar Lislevand.

Lyngdal, med litt press på seg, svarte ikke lenge etter. 21 minutter var det spilt da det var balanse. Tore Kristensen utlignet nemlig, og da var lagene like langt. Den stillingen holdt seg til pause.

Tre i andre omgang

I andre omgang løsnet det for lyngdølene. Tre mål av tre forskjellige spillere. Kaptein Espen Hægeland sendte laget i ledelsen etter 57 minutter, mens Nikolai Sire økte bare tre minutter senere.

Da virket det aller meste avgjort.

På overtid var Karl Morten Igland klar for å vise seg fram. Det gjorde han da han scora til 4–1, som ble sluttresultatet.

Dermed er Lyngdal oppe på 44 poeng, noe som er det samme som Donn har. Lyngdal har dog en kamp mindre spilt.

Neste kamp for Lyngdal er hjemme mot Randesund, 30 september. Det ligger til rette for en meget spennende sesongavslutning.Donn, Lyngdal og Vindbjart 2 har alle mulighetene til å vinne divisjonen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...