Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Line scoret 11 ganger da Grindheim vant

TOPPSCORER: Hele 11 scoringer ble det på Line Telhaug da Grindheim snudde kampen mot MHI 1. Foto: Per Thime

Grindheim vant med tre mål og henger på i kampen om opprykk til 3. divisjon.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Etter en fryktelig førsteomgang slo jentene tilbake de siste 30 minuttene. For gjestene, MHI 1 ledet hele 17-11 etter de første 30 minuttene.

Det kunne ikke jentene fra Audnedal være bekjent av. Derfor hevet de seg betraktelig i andre omgang. Aud Kirsten Stedjan stengte omtrent målet og slapp bare gjestene til med fire scoringer i andre omgang.

Toppscorer Telhaug

Det er imponerende. Godt keeperspill og et solid forsvar viste vei for laget. Og så har de Line Telhaug da. Hun scoror mål på bestilling for tiden.

Hun er lagets suverene toppscorer og noterte seg for hele 11 mål i kampen, hvor seks av dem kom fra straffemerket. Gjestene spilte med andre ord hardt i forsvar.

4. divisjon håndball

Grindheim-MHI 1 24-21 (11-17)

Byremohallen

50 tilskuere

Mål Grindheim: Line Telhaug (11), Beate Lien (1), Elisabeth Thorsland (4), Malin Bakke (2), Camilla Falkevik (3), Sunniva Løland (2) og Marie Seland (1)

Utv: Ingen

Dommere: Endre Reber og Egil Gjerald

Topp mot bunn

Seieren betyr at Grindheim er ett poeng bak Våg 2. Neste kamp for Grindheim er 7. februar. Da reiser laget til Kristiansand for å møte KSI. Det er topp mot bunn på tabellen.

Tabellen ser du her.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...