Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lindland på tredjeplass i Skandinavia

TOMMEL OPP: Roar Lindland er fornøyd med tredjeplass i den skandinaviske cupen. Nå satser han på sammenlagtseier i sin klasse i Porsche Supercup. Foto: Alexis Goure, Porsche

Roar Lindland leder Pro-Am-klassen i Porsche supercup. Og i helga endte han på tredje i det skandinaviske mesterskapet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

MOTORSPORT: Lyngdølen var usikker på den skandinaviske Porsche Carrera-cupen, men bestemte seg for å kjøre de nordiske løpene.

Det endte med tredjeplass sammenlagt.

Rudskogen

– Jeg er godt fornøyd med tredjeplassen sammenlagt i Skandinavia. Før sesongen visste vi ikke om vi skulle kjøre alle løpene, men vi bestemte oss for å kjøre full sesong. Jeg må takke Porsche Performance Team Norway og den enorme innsatsen de har lagt ned i årets sesong. Da er det deilig å ende på pallen sammenlagt, sier Roar Lindland ifølge regionavisen Lister24.

Han er klar på at han først og fremst satser på Porsche Supercup. Han leder ProAm-klassen når det gjenstår to løp i Mexico By i slutten av oktober. Men som i et ledd i at Porsche Norge ønsket å satse mer på motorsport har han også deltatt i Porsche Carrera Cup Scandinavia, som blant annet har arrangert to løpshelger på norske Rudskogen.

Målet er å vinne

Nå retter Lindland blikket mot Mexico. Han leder med seks poeng på franske Nicolas Misslin i ProAm-mesterskapet.

– Målet er definitivt å vinne ProAm sammenlagt. Det blir deilig med noen ukers fri nå før Mexico med tid til å lade opp og trene. Alt fokus er på disse to løpene, og først når de er over, skal jeg ta en vurdering om hva jeg gjør neste sesong, sier Roar Lindland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...