Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Duoen som tapte veddemål ble litt av et syn for bilistene

Leicester vinner aldri Premier League, sa du kanskje? Det sa Mats Åmland (22) og Steffen Igland (18) også.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 13.08.2016 kl 08:08

Det er lenge siden den engelske eliteserien var så uforutsigbar som i fjor.

At Leicester skulle gå hele veien å vinne ligagull, var det svært, svært få som hadde trodd før ligastart. For dem som følger fotballen, er historien kjent:

Jamie Vardy, Riyad Mahrez og Claudio Ranieri sjarmerte en hel fotballverden under fanen «Foxes never quit» og «Jamie Vardy's having a party».

Spådommer

Laget vant hele Premier League, et hestehode eller to foran Arsenal på 2. plass. Flere har måttet spise i seg spådommene de hadde før seriestart og underveis.

TV 2-ekspert Kasper Wikestad tippet laget på sisteplass før sesongen, og Match of the day-programleder Gary Lineker lovet å gjøre sesongåpningen av eget program i bare underbuksene dersom Leicester skulle gå til topps.

Steffen Igland og Mats Åmland må også pent spise i seg ordene.

TOPPEN AV SKOMRAKBAKKEN: De var slitne, men ved godt mot etter drøye 3 kilometer.

Veddemålet

– Tidligere i desember slang vi egentlig bare ut «Hvis Leicester vinner serien, skal vi gå baklengs fra Alleen til Belland», forteller Mats Åmland

Han legger til at det i guttegjengen har blitt en vane med «crazy bets» for å sprite opp fotballen på tv.

– At Leicester vant serien, hadde jeg aldri trodd skulle skje. Jeg slang det ut til Mats, og han var med, forteller Steffen Igland.

Distansen fra Alleen til Belland er cirka elleve kilometer, og guttene anslo at de kom til å bruke rundt fire timer på det tapte veddemålet.

MOT HAGESTADVANNET: Planen var å komme seg til Hagestadvannet, mellom Skomrak og Austad, for å få seg en dukkert.

Skomrakbakken

Lyngdals Avis møtte dem torsdag ettermiddag på toppen av Skomrak-bakken. Da hadde de gått 3,3 kilometer og var rimelig slitne.

Hvordan det hele gikk, bokstavelig talt, ser du øverst i videoen.

PS: Denne lørdagen sparkes Premier League-sesongen i gang igjen. Og som i fjor: Alt kan skje!

HVOR LANGT HAR VI IGJEN: Guttene sjekker mobilen for å se hvor langt de har gått.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...