Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Stian Godderstad (39) får nervøs blære når han skal byttes innpå

39-åringen gir ikke opp kampen om å bli proff, men når Stian Godderstad (39) først får sjansen, blir han veldig nervøs. Se episode 2 av Bedre enn Start.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 14.06.2016 kl 14:38

Lyngdal 2-spiller Stian Godderstad (39) forfølger proffdrømmen. Kan det lykkes i året der han fyller 40 år?

Drømmen

Denne sesongen har han bestemt seg for å spise og trene som en proff. Sammen med personlig trener Christopher Gundersen jakter de på målet:

Å bli fotballproff.

Reality check

Lyngdals Avis følger Stian Godderstad på reisen i serien Bedre enn Start.

Allerede på første trening fikk han en «reality check».

Se første episode Stian Godderstad blir 40 år til sommeren. Nå gir han proffdrømmen en aller, aller siste sjanse

I AKSJON PÅ LYNGDAL STADION: Stian ble byttet innpå i kampens 30 siste minutter. Foto: Erlend Haddeland

Les også: Lyngdal 2 vil bevise at de er bedre enn Start

Nervene

Kraftspissen møter denne dagen gamleklubben Solbygg på Lyngdal stadion. Godderstad starter på benken, men når han han får beskjed om å byttes inn, tar nervene overhånd.

Se video over.

SOLBYGG-TRENER: – Feig i duellene, er attesten til Andreas Indrebø (t.v.) om sin tidligere samboer fra bofelleskap i Kristiansand, Stian Godderstad (i midten). Foto: Erlend Haddeland

Les alt om Lyngdal 2 her.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...