Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Start-trener råder Lyngdal 2 til å droppe denne spilleren fra laget

Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik møtte opp på Start-trening for å lære noen triks. Rådene han fikk av Start-treneren, ble brutalt ærlige. Dette er episode 3 av «Bedre enn Start».

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.08.2016 kl 15:42

Lyngdal 2 har så langt hatt en innholdsrik sesong.

Først holdt laget på å trekke seg fra 5. divisjon, fordi man manglet både trener og nok spillere.

Magnus Aunevik og flere spillere mobiliserte, og laget klarte å stille til start da sesongen ble sparket i gang i april. Målet var å bli bedre enn Start.

Les også: Lyngdal 2 vil bevise at de er bedre enn Start

«Bedre enn Start».

Så meldte Stian Godderstad (40) seg på.

Han ville gi proffdrømmen en aller, aller siste sjanse. Proffdrømmen ble målet, Lyngdal 2 middelet. Vi følger ham og lagets reise i 5. divisjon i web-serien «Bedre enn Start».

Episode 2: Stian Godderstad (39) får nervøs blære når han skal byttes innpå

Episode 1: Stian Godderstad blir 40 år til sommeren. Nå gir han proffdrømmen en aller, aller siste sjanse

Snek seg inn på Start-trening

Sportslig har det ikke gått helt etter planen for byens nest beste fotballspillere. Laget ligger på delt sisteplass, sammen med Farsund 2.

Derfor har Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik sneket seg inn på Sparebanken Sør Arena for å plukke opp noen triks fra Start.

5. DIVISJON MØTER TIPPELIGAEN: Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik (i midten), med et bilde av en av lagets profiler Stian Godderstad, oppsøkte Mathias Rasmussen (t.v.) og Start-trener Steinar Pedersen på en av lagets treninger. Foto: Erlend Haddeland

Laget ligger også på sisteplass, men i Tippeligaen, et hav av nivåforskjeller opp. Derfor tror Aunevik at en proff klubb i samme situasjon som eget lag, har de beste forutsetningene for å snu skuta. Og så lurer han selvsagt på om Lyngdal 2 kan bli bedre enn Start.

Svarene han får, de er brutalt ærlige.

Se video over

PS: I kveld, mandag klokken 19.30, spiller Lyngdal 2 hjemme mot Søgne 2. De røde tapte knepent 3-2 i første oppgjør og satser på revansj på Lyngdal stadion.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...