Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Knuste Giv Akt - men det blir vanskelig med opprykk

Espen Hægeland scorer på frispark og lager her ett av sine tre mål. Foto: Per Thime

Hele 6-0 vant Lyngdal mot Giv Akt, men Donn vant 3-2 mot Våg. Dermed blir det vanskelig med opprykk, fordi Flekkefjord må bankes med fem mål.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 16.10.2017 kl 22:49

– Vi gjør et ærlig og bra forsøk, men det er klart at det å vinne med fem mål mot Flekkefjord blir vanskelig.

Det sa Espen Hægeland etter at kampen mot Giv Akt var ferdig når dommeren hadde lagt til syv minutter.

Lyngdal-kapteinen sto for tre av lagets scoringer i 6–0 seieren. Sjansemessig var det muligheter til å score både fire, fem og seks mål til, men Giv Akt stoppet med seks baklengsmål.

Nervøs start

Forutsetningene før kampen var klar; her var det bare antall scoringer som ble avgjørende. Jo flere jo bedre, for Lyngdal hadde nesten et hav å ta igjen på Donn. Lyngdal startet nervøst og det tok nesten ti minutter før laget begynte å vise seg fram.

Giv Akt hadde ikke annet enn æren og spille for, men fikk det tungt etter hvert. Da Espen Hægeland scoret på frispark og ga hjemmelaget 1-0, da begynte også maskineriet å male bedre.

I første omgang scoret Peder Sanden 2-0 målet, mens Espen Hægeland steg til værs og nikket inn 3-0 før pause.

Espen Hægeland stiger til værs og scorer. Foto: Per Thime

– Vi var nok litt preget i innledningen av kampen, men utover i første omgang skaper vi en god del mer, scorer tre mål, men burde og kunne scoret flere, mener Hægeland.

Klinte ballen i krysset

Samme mann var en av flere som tok ansvar hos hjemmelaget. Innledningen på andre omgang var ikke den beste, for Giv Akt hadde ballen mye, men skapte ikke noe som helst. Lyngdal kom seg, men det var spilt i 67 minutter da omgangens første mål kom.

Den varmet imidlertid de 150 tilskuerne. Espen Hægeland fikk ballen på rundt 19 meter og klinte til. Ballen satt nesten fast i krysset. En perle av en scoring for veteranen.

Det ble flere mål, for både Morten Sanden og innbytter Andre Ubostad fikk hvert sitt mål. Dermed ble det en solid seier med pene 6-0.

Hat-kamp i Flekkefjord

– Nå skal vi gjøre et nytt forsøk mot Flekkefjord, det blir finalen i årets sesong. Jeg er fullstendig klar over at vi ikke får noe som helst gratis av Flekkefjord. Dette er vel en hat-kamp som de vil vinne, men vi skal gjøre det vi kan. Det er ikke over, men vanskelig, det er helt sikkert at det blir.

Det blir en hard og vanskelig oppgave for Karl Morten Igland i siste serierunde mot Flekkefjord. Igland kom ikke på scoringslisten mot Giv Akt. Foto: Per Thime

Donn spilte mot Våg og rett før slutt var det det 2-2, men Donn vant til slutt 3-2 og nettopp derfor blir det vanskelig, men ikke helt umulig førstkommende mandag i Flekkefjord.

Mandagens motstander tapte 0-5 borte mot Arendal 2 mandag kveld.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...