Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdal-damene:

Kjørte over gjestene - vant 35-11

TOPPSCORER: Sarah Farbrot Sakariassen ble toppscorer med 11 scoringer. Foto: Per Thime

Damelaget fikk en særdeles enkel oppgave hjemme i Lyngdalshallen søndag ettermiddag.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 03.12.2017 kl 17:11

35–11: Holum var ikke i nærheten av Lyngdals damer i søndagens seriekamp. Solid og godt spill i forsvar la grunnlaget for en særdeles enkel seier. Innledningsvis kan man selvfølgelig si at gjestene stilte redusert, med åtte spillere - hvor den ene ble skadet.

– Joda, det er så det. Men jeg synes jentene i dag gjør en bra kamp, spesielt bakover i forsvar.

Håndball 4. divisjon kvinner

Lyngdal – Holum 35–11 (14-7)
Mål Lyngdal: Nina Ruzic (3), Sarah Sakariassen (11), Gullbjørg Hadland (5), Ina Hægeland (2), Lovise Dragland (2), Natalie Knutsen (1), Ane Tesaker (9), Martine Kragholm (1) og Marit Delin (1)

Toppscorer Holum: Marita Rinde (7).

Utvisninger: Lyngdal: 2x2 min, Holum 2x2 min.

Dommer: Bjørn Magne Ramsland

Tilskuere: 60

Det sier damenes trener, Tom Inge Jakobsen til Lyngdals Avis. Han fikk fra sidelinjen se et lag som for anledningen sprudlet. Bortsett fra en periode i første omgang, hvor det ikke ble scoringer, så kontrollerte de fra start til mål.

9 MÅL: Ane Tesaker scoret også mange mål da Lyngdal knuste gjestene. Foto: Per Thime

Hang ikke med

For Holum hadde lite å by på. De ledet 1-0, men hjemmelaget malte på og valset over gjestene. 5-2, 8-3, 12-7 og ved pause sto det 14-7 til de røde og hvite.

I andre omgang var det mye det samme mønsteret. Gjestene med liten tropp ble merkbart slitne, som naturlig var. Hjemmelaget fortsatte å male på - og scoret jevnt i hele omgangen.

Scoret elleve ganger

Bakerst sto Anja Håland nok en gang som en vegg. I løpet av andre omgangs første 22 minutter hentet hun bare to baller ut av eget mål. Fremover scoret jentene, fordelt på åtte forskjellige spillere. Nok en gang var det Sarah Sakariassen som ble toppscorer med sine elleve scoringer - alle spillemål.

GOD KEEPER: Anja Håland var god da Lyngdal beseiret Holum søndag ettermiddag. Foto: Per Thime

- Vi henger med og ikke noe er avgjort med tanke på hvem som rykker opp fra denne pulja. Jeg er helt sikker på at Flekkefjord går på en sprekk, men vi skal bite fra oss i fortsettelsen, fortsatte en optimistisk trener.

TRE MÅL: Åtte spillere tegnet seg på scoringslisten for Lyngdal. Nina Ruzic scoret tre ganger. Foto: Per Thime

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...