Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Kjempet seg til seier – opprykkshåpet lever for Lyngdal

Karl Morten Igland scoret begge målene da Lyngdal vant mot Randesund. Foto: Per Thime

Karl Morten Igland scoret begge målene da Lyngdal vant mot Randesund. Neste oppgave er omtrent seriefinale mot Donn.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 30.09.2017 kl 17:34

Det minnet om et selvmål, men sånn var det ikke. For etter 72 minutters spill kom en ball inn mot 16-meteren til gjestene. Keeper til Randesund rykket ut på en skikkelig tur. Ballen traff en spiller og trillet mot mål. Keeper løp, men nådde aldri ballen.

– Den spilleren var meg og jeg scoret målet, sier en glad Karl Morten Igland til Lyngdals Avis etter kampen.

Med 2–1 scoringen var også kampen avgjort.

Viktig for alt

Det var også nok til å vinne kampen, samt å sørge for at Lyngdal er tilbake på tabelltoppen med tre kamper igjen å spille. Så viktig var nemlig seieren.

– Dette var en seier vi virkelig måtte slite for. Randesund var med hele tiden, men nå er jeg glad for tre poeng, fortsetter Igland, han som har scoret i de siste fire kampene for Lyngdal.

Dermed er også Lyngdal på toppen av tabellen, med samme poengsum som Donn.

– De har en kamp mer enn oss og vi møter dem i neste kamp. Serien lever i beste velgående, mener han.

Blir seriefinale

Neste fredag håper han lyngdølene tar turen til Kristiansand. Da er det toppkamp.

– Vi snakker jo nesten om en seriefinale, men vi skal ikke glemme Vindbjart heller. Det ligger an til en spennende avslutning på serien, og vi skal være godt forberedt til Donn-kampen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...