Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdalsspillere på topp-liste

BEST FRA SØRLANDETS: Lyngdals tidligere forsvarsspiller Kamilla Aabel, er kåret på topp blant de 25 beste kvinnefotballspillerne fra Sørlandet. Bildet er fra et besøk på gamle tomter. Til venstre for henne Victoria Westberg, som også er med på topplista. Foto: Arkivfoto

Tre tidligere Lyngdal-spillere er med på lista over Sørlandets topp 25 i en kåring av de beste fotballspillerne fra landsdelen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: Det er Oslo-avisen Dagbladet som har kåret de de 25 beste kvinnefotballspillerne fra Sørlandet.

– Vi ville skape oppmerksomhet rundt kvinnefotball, særlig nå, som vi er i oppkjøringen til sesongstart 23. mars, sier Endre Lübeck, mannen som har satt opp lista og gjort den journalistiske jobben i avisens kåring.

Kamilla soleklar

Han sier det ikke har vært helt lett å finne fram til de beste spillerne fra Sørlandet.

– På Vestlandet, for eksempel, spiller så og si alle de de beste spillerne i toppserien. På Sørlandet er nok Kamilla den eneste. Det gjør at det var vanskeligere å sette opp lista, men det gir også Kamilla Aabel en bombesikker plass, siden hun er fast på Røas toppserielag, sier Lübeck til Lyngdals Avis.

Kamilla Aabel på listetoppen er den eneste spilleren med bakgrunn fra Lyngdal som spiller fast på et førstelag.

Flere lyngdøler

Elise Vindheim er også med på kåringen, og har fått plass nummer 11. Hun gikk til Stabæk fra Lyngdal, men har ikke etablert seg på A-laget ennå.

På 15. plass finner vi Victoria Westberg, også hun fast inventar på Lyngdals A-lag for to-tre år siden. Hun spiller nå for Amazon Grimstad

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...