Kalassifre da Lyngdal senket Tveit

MED GOD GRUNN: Lyngdalsjentene hadde all grunn til å smile. de feide Tveit av banen med 23 plussmål hjemme i Lyngdalshallen Foto: Privat

Lyngdalsjentene gjorde akkurat som de ville hjemme i Lyngdalshallen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 06.12.2018 kl 21:50

HÅNDBALL: Første omgang ble ren overkjørsel. I andre omgang senket Lyngdal tempoet noe, og slapp Tveit til foran mål fra tid til annen.

Kampen endte 43–17, etter 26–8 til pause.

Toppscorer

Ane Tesaker ble kampens toppscorer. Hun feide inn ikke mindre enn 15 mål.

Lyngdal brukte ikke mer enn 46 sekunder før Sarah Farbrot satte jnn det første målet. Hun skulle score sju ganger til i løpet av kampen.

Nådestøtet

I første omgang brukte Lyngdal motstanderne til å feie banen med.

I annen omgang sank tempoet, og Tveit kom til sjanser – og enkelte scoringer. På slutten av kampen økte Lyngdal tempet igjen, og kunne etter dette nådestøtet stil slutt gå av banen med 23 plussmål.

Alt fungerte

Trener Arild Andreassen var naturlig nok fornøyd etter kampen.

– Alt fungerte. Vi klarte å holde tempoet oppe i det meste av kampen, og kom til en masse kontringer. Samtidig satt forsvaret, og dermed ble keeperen god, sier han til Lyngdals Avis.

– Vi senket tempoet litt ned mot Tveits nivå i starten på annen omgang. Da fikk de lov til å score noen mål. Men jeg er imponert over måten jentene klarte å øke tempoet igjen utover i omgangen.

Andreassen sier at kampen var vanskelig.

– Vi har flere spillere som har vært syke. De trengte å spille seg inn i laget igjen, men heldigvis klarte de det, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...