Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

I kveld spiller de toppkamp og hun må stenge buret

KAMP: Anja Håland og Lyngdal skal forsøke å ta poeng mot topplaget Flekkefjord i kveld.

Anja Håland og damene i Lyngdal spiller toppkamp mot Flekkefjord i kveld. I Ueneshallen har hjemmelaget vært syveren denne sesongen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

HÅNDBALL: Det er Flekkefjord som er serieleder i 5. divisjon. Laget er suverene og har ennå ikke avgitt ett eneste poeng etter ti spilte seriekamper.

– Flekkefjord er favoritter i kveld. Forrige sesong spilte vi jevnt mot dem der vi vant hver vår gang. I år har de fått forsterkninger av et par spillere fra 2.divisjon, så de er et bedre lag i år, sier Lyngdals keeper, Anja Håland.

Gir oss ikke

Lyngdal har imidlertid ikke tenkt å gi dem poengene før kampen er spilt.

– Vi reiser bort med senka skuldre og skal prøve å gi dem kamp. Vi må konsentrere oss om vårt spill, og sitter det så kan det bli en jevn kamp.

Likevel er det hjemmelaget som er favoritter.

– De tar nok lett på oss i dag når de gikk ut med å kalle oss lilleputter etter forrrige oppgjør.

Innsats er viktig

I den forrige kampen som gikk i Lyngdalshallen mellom de to lagene var det Flekkefjord som var best. Laget vant også klart, 25-16.

Les også: Nytt tap for Lyngdal – har fortsatt opprykk som mål

– Tror det er viktig at jeg og har en god dag, sammen med resten av laget. Vi har svingt litt mye i prestasjonene denne sesongen. Få spillere på trening på grunn av skader, jobb osv. Men klarer vi å gjøre spillet som vi er gode på så kan det bli kamp. Vi møter med godt humør og er klar for kamp, avslutter en optimistisk keeper.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...