Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Her scorer han sitt mål nummer 200

HELT I 200: Her scorer Espen Hægeland og øker til 2–0. Det var også hans mål nummer 200 på A-lagsnivå. Foto: Per Thime

Espen Hægeland er en måltyv. Mot Vindbjart sto han før kampen med 198 scoringer på A-lagsnivå. Nå har han 200, og det kan bli mer.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 07.05.2018 kl 21:21

MOSEIDMOEN: Lyngdal ledet etter den første omgangen borte mot Vindbjart 2. På forhånd var det også annonsert en aldri så liten toppscorerduell mellom Espen Hægeland og Vindbjarts Øyvind Gausdal. Sistnevnte kom inn da andre omgang startet. Da hadde allerede Espen Hægeland scoret to mål.

Først på et særdeles billig straffespark etter 38. minutter, og så tre minutter før pause da han enkelt og elegang gjorde som han ville, plasserte ballen til høyre for keeper.

Før de to målene var det imidlertid et stykke unna høydepunktene. Hjemmelaget var faktisk nærmest etter rundt 25 minutter, men forsøket endte centimeter utenfor mål.

I andre omgang var det muligheter til begge lag. Innledningsvis kommer hjemmelaget til et godt innlegg, men det heades i stolpen.

Kort tid etter var det Lyngdals tur. Espen Hægeland spiller gjennom Peder Sanden som omtrent er alene med keeper, men forsøket ender på feil side av stolpen.

Men mål ble det, for rett før slutt var det Lyngdal som var fremme igjen. Hjemmelaget hadde i forkant presset godt på, men da Peder Sanden økte til 3-0 bare to-tre minutter før full tid, da var det avgjort.

Lyngdal vant og de gjorde det fortjent. Dermed har Lyngdal 12 poeng etter fem spilte kamper.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...