Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Grindheim skal kjempe i toppen

I STEGET: Eline Tveiten i steget – i ferd med å sette inn Grindheims sjette mål. Hun endte til slutt på fem mål. Foto: Lars Rekaa

Grindheim kjørte over Start i sesongåpningen, og vant komfortabelt 29-22.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.09.2017 kl 18:50

Til pause sto det 14-9.

Andre omgang begynte slik første omgang begynte. Det gamle storlaget Grindheim var best i alt.

Rusk i maskineriet

Mot slutten glapp imidlertid konsentrasjonen noe, og Start fikk lov til å score mål.

– Ja, vi måtte rene med litt rusk i maskineriet i serieåpningen, sier trener Espen Løland til Lyngdals Avis.

– Det er sesongens første kamp, og vi har med oss en del nye spillere som skal inn i laget. Men vi hadde en plan, og vi fulgte den. Det er jeg godt fornøyd med, sier han.

Start fikk jobbe

Planen var å la motstanderne jobbe. Mot en tropp på bare åtte spillere, hadde Grindheim krefter i massevis til å løpe fra kristiansanderne. Og det gjorde de. Gang på gang rushet de blåkledte motstanderen i senk.

Etter flere år i 2. divisjon, valgte Grindheim å starte fra bunnen igjen forrige sesong. 5. divisjon ble plankekjøring. 4. divisjon blir litt tøffere.

Les også: Grindheim ønsker seg opp igjen

– Ja, i fjor lå vi på et helt annet nivå enn motstanderne. I år blir det jevnere. Men vi skal være i toppen. Det er bare to-tre lag som kan matche oss, og hvis vi holder fokus, kan vi slå dem alle, sier Espen Løland.

De unge slapp til

På slutten av både første og annen omgang valgte trenerduoen Løland og Øystein Bakke å la de beste og mest erfarne spillerne hvile. Inn kom ungjenter som viste at de også kunne håndball. Mot tunge og erfarne Start-spillere ble de likevel lett vippet over ende.

– De mangler fortsatt litt erfaring, sier Espen Løland.

En av 17-åringene, Anne Regine Hultin satte inn to av Grindheims mål. De fleste andre ble programmessige scoret av Eline Tveiten, Anvor Tveiten og Elisabeth Thorsland.

Kampen ble dømt av Endre Reber fra Vindbjart og Frode Brøste Rasmussen fra Otra.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...