Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Fotballryktene: – Union Berlin og Viking enige om Ryerson-overgang

FORLATER VIKING: Julian Ryerson (20) har vært Stavanger-klubbens beste spiller i 2017, men har vært tydelig på at han forlater klubben etter nedrykket til OBOS-ligaen. Nå tyder svært mye på at Union Berlin i 2. Bundesliga blir neste stoppested. Her i aksjon for Viking i treningskampen mot Arsenal i august. Foto: Erlend Haddeland

Hovedpersonen selv legger ikke skjul på at en overgang nærmer seg.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 26.12.2017 kl 13:59

Nyhetstjenesten til transfermarkt.de melder 1. juledag at klubbene er enige om en overgang. Ifølge nettstedet gjenstår kun små detaljer før overgangen er i boks. I tillegg må spilleren og Union bli enige om kontrakten.

Ryerson kjenner ikke til om overgangen er i boks når Lyngdals Avis kontakter ham mandag ettermiddag.

– Jeg tror og håper det går i boks, men vi får vente og se, sier 20-åringen og legger ikke skjul på mer vil være avklart de kommende dagene.

Overgangenssummen skal etter rapportene være nærmere fire millioner norske kroner.

Har besøkt klubben

Lyngdølen har tidligere i desember vært på besøk hos klubben. Han opplyser videre at han ikke konkrete planer om en ny Berlin-tur, men at han tar det som kommer.

– Nivået vet jeg ikke helt hvordan er, men jeg har fått lest meg opp på klubben, og det ser bra ut, sier U21-landslagsspilleren som har vært tydelig på at kommer til å forlate Viking etter nedrykket til OBOS-ligaen.

Skal erstatte skadet japaner

Ifølge ryktene hentes Ryerson inn for å erstatte japanske Atsuto Uchida (29) som har vært kneskadet siden oktober. Uchidas kontrakt utløper ved sesongslutt.

Union Berlin spiller til daglig i 2. Bundesliga og har tatt juleferie på 6. plass. Overgangsvinduet i Tyskland åpner 1. januar.

Lyngdals Avis har ikke lykkes i å komme i kontakt med Union Berlin eller Viking-direktør Eirik W. Henningsen 1. juledag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...