Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Fotballen ruller i aldersbestemte klasser

FARLIG: Ine Marie Knutsen var stadig farlig i Lyngdal-angrepet. Hun la opp til begge scoringene for hjemmelaget i J16-klassen. Foto: Lars Rekaa

Lyngdal kunne juble etter å ha slått solide Sørfjell 1. mai.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: Fotballen ruller også i de aldersbestemte klasser.

1. mai kunne Lyngdals J16-lag ønske Sørfjell velkommen til førstedivisjonskamp på Lyngdal stadion. Arendalittene ble sendt hjem med 0 poeng.

Til pause sto det 1–0. Det sørget Ida Kristine Frøytland for.

I andre omgang kunne Hanna Grødem bringe ledelsen opp i 2–0, før Sørfjell reduserte til 2–1.

Begge Lyngdal-scoringene kom på flotte løp etter innlegg fra Ine Marie Knutsen.

– Det ble en spennende og egentlig ganske jevn kamp. Begge lag hadde gode sjanser, sier trener Geirulf Grødem til Lyngdals Avis.

– Vi har inntatt tabelltoppen nå, men vi kan fort bli vippet av igjen, legger han til.

Flere kamper

Også flere av de andre lagene i Lyngdal er godt i gang med seriespill. I forrige uke var det flere lag som var i aksjon.

Lyngdals Gutter 14 2. div., avd. 3 hadde et spennende lokaloppgjør hjemme mot Kvinesdal 2. Hvordan utviklingen i kampen var forteller ikke historien, men Lyngdal trakk det lengste strået og vant kampen 5–4.

I gutter 13 1. div. avd. 2, spilte Lyngdal mot Farsund 1. Her var det ingen tvil om hvor seieren skulle ende. Hjemmelaget Lyngdal gjorde nemlig som de ville, og vant hele 6–1 i det oppgjøret.

Tap og uavgjort

Også andre lag har vært i aksjon. Gutter 14 1. div. avd. 3 spilte borte mot MK, men måtte se at det var laget i grønt som vant 3–1. Gutter 16 spiller i 1. divisjon og møtte Vigør i forrige uke. Laget fra Hellemyr i Kristiansand vant kampen 5–2.

Til slutt tar vi med Lyngdals J14 lag, også der spilles det i 1. divisjon. Jentene hadde besøk av Randesund, men måtte se seg slått 3–5.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...