Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Etter kveldens kamp melder han overgang til ny klubb

BYTTER KLUBB: Aleksander Gundersen spiller i kveld sin siste kamp for Lyngdal. Etter kampen mot Arendal skriver han under for en klubb i Stavanger. Foto: Erlend Haddeland

Aleksander Gundersen spiller kveldens kamp mot Arendal-rekruttene, men så melder han overgang til ny klubb.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 31.08.2018 kl 13:02

FOTBALL: - Det er korrekt, men før han skal spille for Brodd i Stavanger skal han spille for oss i den viktige kampen borte mot Arendal 2, sier spillende trener, Tore Kristensen.

Klubben er for øvrig den samme som Thomas Nissen Hansen gikk til før denne sesongen. Nissen Hansen står oppført med tre kamper for klubbens B-lag.

Viktig kamp

I øyeblikket er det Våg som er serieleder i 4. divisjon, poenget foran Lyngdal som har en kamp mindre spilt. Det betyr at de røde har muligheten til å ta tabelltoppen tilbake i kveldens kamp.

- Vi forventer at det blir en tøff kamp. Og en litt annerledes kamp enn de vi har spilt i det siste. Hvor vi sannsynligvis har mindre ball enn vi har hatt, sier Kristensen.

Litt redusert

Når Lyngdal setter seg i bilene i ettermiddag blir det med mangel av to spillere.

- Troppen er bra, men vi mangler Daniel Berglund og Ole Kristian Fuglestad av de som har vært med i det siste.

Skal laget være med til slutt er det egentlig poeng som gjelder. Når de i kveld møter Arendal vet man aldri hvilket lag rekruttlagene mønstrer.

Målfest

PS! I vårens kamp vant Lyngdal hele 7–1 mot Arendal 2, blant annet etter scoringer av spillende trener Tore Kristensen. Han scoret faktisk tre av målene.

I forrige seriekamp spilte Arendal 2 mot Express, i et durabelig lokaloppgjør. Det endte 5–5, og Arendal stilte med spillere som Roger Risholt, Wilhelm Pepa og Preben Skeie.

Mye tyder på at laget stiller med det de har mulighet til i kveld, for A-laget til Arendal spiller ikke kamp før på mandag, hjemme mot Vålerenga 2.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...