Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

En smak av ManU mot City

BETENKT: En Betenkt Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik på benken. Foto: Arkivfoto

Det ble poengdeling da Konsmo gjestet Lyngdal 2 på Lyngdal stadion torsdag kveld.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Med Marnardal og Giv Akt 2 som suverene serieledere, var det lite annet enn æren å spille for i kampen mellom de to lagene som om et par år begge kommer fra Lyngdal kommune.

Kampen endte 1-1 og Lyngdal 2s eneste mål ble scoret av Jawed Hussaini.

Åtte tilskuere

– I fremtiden regner jeg med dette oppgjøret mest naturlig kan sammenliknes med Manchester United – Manchester City, Tottenham - Arsenal eller Liverpool - Everton. Men enn så lenge har vi noen skritt å gå, sier Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik til Lyngdals Avis.

Han anslår at tilskuertallet endte på åtte personer.

– Det er omtrent. like mange folk som vi hadde på benken i går, sier han videre.

Bedre målforskjell

– Jeg kjente meg igjen i situasjonen før kamp, da konsmospillerne gikk rundt og presenterte seg for hverandre. Heldigvis har vi ikke like helt ferske spillere på Lyngdal 2 i år, men det blir jo desto mer skuffende å ikke plukke tre poeng, innrømmer Aunevik.

Etter uavgjortkampen står begge lagene med 11 poeng. Konsmo har bedre målforskjell og en kamp mindre spilt.

Lyngdal 2 avslutter sesongen mot de suverene ligalederne med bortekamp mot Marnardal førstkommende torsdag og hjemmekamp mot Giv Akt 2 uken etter.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...