Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Eman toppscorer i juniorcupen

NETTKJENNING: Eman Markovic er i ferd med å bli goalgetter på Moldes juniorlag. Han håper å score sitt tiende mål i i årets juniorcup i lørdagens finale mot Rosenborg. Foto: Per Tormod Nilsen, Molde FK (arkivfoto)

Når Eman Markovic løper ut på matta på Telenor Arena lørdag, er det i egenskap av toppscorer i juniorcupen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

CUPFINALE: Lyngdølen er selvskreven på Moldes G19-lag når romsdalingene møter Rosenborg i juniorfinalen.
Overfor Lyngdals Avis tipper han 3-0 til blåtrøyene.

Håper på mål nummer 10

Med ni nettkjenninger er han turneringens toppscorer.
Han regner med å spille fra start, og håper å score sitt tiende i finalen.
– Jeg må jo det. I denne kampen blir det viktigere enn noensinne å score, sier han, og legger til: – Men det viktigste er uansett å spille best mulig for laget, sier han.

Alltid vanskelig

Eman sier han og lagkameratene ikke er ukjente med Rosenborg, og at laget ikke er spesielt vanskelig å spille mot.
– Men en finale er jo alltid en vanskelig kamp, understreker han.

Scoret i semi'n, også

På veien til finalen har Molde slått ut Ørsta (5-1), Aalesund (6-4), Hødd (5-6 på straffer), Sogndal (3-1), og Kongsvinger (3-1). Molde slo Stabæk 4-1 i semifinalen på Aker Stadion, med et godt spill og fire ulike målscorere – Haaland, Østigård, Gussiås og Markovic.
Rosenborg har slått ut Steinkjer (1-5), Mosjøen (0-2), Sverresborg (7-0), Levanger (1-5) og Vålerenga (4-2). I semifinalen slo Rosenborg slo Viking 4-2.
Kampen skal vises på NRK2 fra kl.10.55.

Framtida

Eman Markovic er tilbakeholden med å kommentere sin egen fotballfremtid, men tror han blir i Molde neste år.
– Det er ingen ting som tyder på noe annet nå, men jeg snakker jo med klubbledelsen om framtida, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...