Dette gjør fotballspillerne i helgen

SPILLER KAMP: Julian Ryerson og Zlatko Tripic spiller begge for Viking. Denne helgen er det treningskamp mot Åsane. Foto: Pål Karstensen, Rogalands Avis

Det er flere lyngdøler som spiller fotball helt andre steder enn i hjemkommunen. Noen av dem skal spille kamper denne helgen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

KAMPER: De to lyngdølene Julian Ryerson og Zlatko Tripic har blitt lagkamerater i Viking. Begge er trolig sikre kort når laget skal serieåpne i april, men før den tid spilles det treningskamper.

Denne helgen er det kamp mot Åsane for Viking. Den spilles på Nærbø allerede fredag ettermiddag. Begge spillerne har gjort det bra i vinter for klubben som rykket ned fra Eliteserien etter forrige sesong.

Stefan Strandberg
er fortsatt skadet og har ikke spilt for russiske Krasnodar på lange tider på grunn av akillesskade. Tidligere ble det meldt at han satser på å være tilbake for laget først etter endt sesong i Russland. Den er ferdig i mai.

Omar Markovic og Jacob Toft spiller begge for Fløy i 2. divisjon. Denne uka har laget vært på treningsleir i Beograd, der hvor lagets trener, Nikola Trajkovic er fra. De skulle ha møtt Røde Stjerne i treningskamp, men det ble dessverre ikke noe av. I forrige treningskamp ble det tap mot Egersund.

Adi Markovic spiller for Arendal FK i 2. divisjon. Til nå har Arendal vunnet fire treningskamper (Fløy 1-0, Fram 3-1, Randesund 4-1 og Vindbjart 2-1), mens kampen mot Start endte med klart tap (0-5). Lørdag ettermiddag spiller laget kamp mot Notodden. Markovic har vært skadet noe i vinter og spilte blant annet ikke treningskampene mot Start og Vindbjart.

Sander Birkeland er en annen lyngdøl som spiller fotball. Klubben hans befinner seg i 2. divisjon. Oslo-klubben Grorud er Birkelands klubb. Denne helgen er det spillefri, for laget setter seg på flyet og reiser på en ukes treningsleir til Spania. Gjenstående treningskamper før serien starter er mot Gjøvik-Lyn Vålerenga 2 og Skeid.

GRORUD: Sander Birkeland spiller for Grorud i Oslo.

Mathias Rasmussen er den lyngdølen som i øyeblikket spiller på det høyeste nivået. I Superligaen i Danmark startet han de første to kampene etter juleferien, men i forrige runde var han på benken. Søndag kommer han ganske sikkert på banen i en eller annen form. Da spiller FC Nordsjælland hjemme mot FC Midtjylland.

Eman Markovic er en del av A-troppen til Molde, men er et stykke bak på listen til Ole Gunnar Solskjær. Fredag ble det kjent at han kan være på vei til Bosnia for å se etter en ny klubb.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...