Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Det verste er å stå på sidelinjen uten å spille»

UTE MED SKADE: Maren Njerve tviler på om hun rekker seriestarten for Lyngdal-damene. Hun er ute med skade.

Maren Njerve er fortsatt ute av stand til å spille fotball. En belastningsskade setter henne utenfor, men hun nærmer seg.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: - Det går stadig fremover, men det er en stund til jeg kan spille fotball. Foreløpig har jeg begynt å løpe litt, og det er pyton og ikke kunne spille fotball med de andre på laget, sier hun.

Det er en belastningsskade i begge leggene som holder henne utenfor. Hun ble operert i fjor, men spilte hele sesongen. Det satte sine spor.

- Jeg har tatt tiden til hjelp og skal komme tilbake, fortsetter hun.

Assistenttrener

Hun er ennå en svært viktig del av laget. Maren Njerve står for mye rutine etter mange år på banen. I tillegg til å være spiller er hun også Anders Birkelands assistenttrener.

- Jeg synes foreløpig det ser ganske bra ut. Vi kunne godt ha vært noen flere spillere, men vi gjør det beste ut av det, forteller hun.

Onsdag kveld var det treningskamp borte mot Kvinesdal, et lag Lyngdal også skal møte i 3. divisjon denne sesongen. Kampen endte 2-2.

Opp og ned

Seriestarten er over en måned unna, for den første seriekampen spilles ikke før 24. april. Donn 2 er motstander hjemme i Lyngdal.

- Det er nok ikke sånn at vi kommer til å cruise gjennom serien. Husk at det er en del unge spillere, og i tillegg har vi fått inn en del nye som skal samkjøres med de andre på laget. Når det er sagt; målet vårt er å være med helt i toppen av tabellen. Vinner vi, da blir det kvalifisering.

NM-kamp

Damelaget trakk seg fra NM-spill etter at de sa fra seg plassen i 2. divisjon. J-19 laget til Lyngdal skal imidlertid forsøke å ta seg videre i NM. Allerede i neste uke skal laget i aksjon mot Randesund på hjemmebane.

- Det blir den første obligatoriske og tellende kampen denne sesongen. Mange av spillerne på A-laget er jo også innom dette laget. Vi har litt forventninger om at jentene kanskje skal spille seg til noen runder i NM, sier Njerve.

Også i fjor møttes de to lagene i NM-kvalik. Da vant Randesund 3-1. Det er med andre ord tid for revansje.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...