Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Det kan bli drama om opprykk

VANSKELIG: Det blir vanskelig for Lyngdal med tanke på opprykk. Morten Sanden scoret på straffe, men det ville seg ikke.

Lyngdal rykker neppe opp til 3. divisjon, for mot Flekkerøy 2 ble det tap - men det kan ennå gå, for MK avga poeng på overtid.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.10.2018 kl 22:02

FOTBALL: Mye var allerede avgjort etter første omgang da Lyngdal spilte mot Flekkerøy2 mandag kveld. Lyngdal startet bra, holdt et høyt tempo, men skapte lite den første delen av kampen.

Hjemmelaget ledet nemlig 2-0 etter de første 45 minuttene, etter scoringer signert Jone Bjerkreim Kleppa og Andre Richstad.

LES OGSÅ: Vi fulgte kampen direkte

Serieleder

Dermed var Lyngdal bakpå med tanke på opprykk, fordi MK da holdt 1-1 borte mot Express. Men; det var da en omgang igjen.

Det ble imidlertid ikke bedre da Mandalskameratene gikk opp i 2-1 ledelse borte mot Express. Da ledet de serien med tre poeng på Lyngdal.

De siste 20 minuttene på Flekkerøya presset Lyngdal på. Hjemmelaget merket kjøret og det lå en scoring og to i luften.

Men kunne det gå?

Fikk straffe

Joda, visst var det håp - i det hengende snøre. Nær MK ledet handlet det bare om tre poeng. Etter 75 minutter fikk Lyngdal straffespark.

Morten Sanden var sikker fra krittmerket, og da var det 2-1 og nytt håp for laget i rødt.

Men løpet var kjørt, for selv om Lyngdal kjempet og forsøkte, så ville det seg ikke. Fløy vant kampen 2–1.

Lyngdal følte seg også snytt for et straffespark, de mente de skulle hatt.

Dermed er også Lyngdal nede fra tabelltoppen en runde før slutt. Mandalskameratene spilte 2–2 borte mot Express - for hjemmelaget scoret på overtid.

SJEKK TABELLEN

Dermed skiller det ett poeng før siste runde. I siste runde kan det bli et skikkelig drama. For Kvinesdal er under streken og trenger (kanskje) poeng. Med skikkelig mobilisering kan det bli kamp om poengene, og dermed opprykket.

Mye tyder på at Kvinesdal klarer det nesten uansett, i og med at Donn og Start 2 holder seg i 3. divisjon. Dermed er det bare to lag som rykker ned.

Situasjonen er at Lyngdal trenger minst ett poeng, og så må MK avgi poeng mot Kvinesdal. Det kan bli drama av dette.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...