Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Uværet «Karl» skapte trøbbel for Lyngdal 2

TRIVES BEST I MEDVIND: Gaute Kjørrefjord mener myntkastet der lagene fikk velge side i starten av kampen, ble avgjørende for utfallet. Her fra seriestarten mot Tigerberget. (Arkivfoto: Erlend Haddeland)

Lyngdal 2-kaptein Gaute Kjørrefjord tapte myntkastet mot Fløy 2-kapteinen. Dermed endte laget opp med motvind i 1. omgang. Det skulle bli skjebnesvangert for poengfangsten.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 27.09.2016 kl 22:13

(Fløy 2-Lyngdal 2 5–0) I første seriekamp var det et rødt kort til Karl Olaf Svennevik som ødela litt av flyten i spillet. Denne gangen var det en annen «Karl» som skapte trøbbel for Lyngdal 2.

Flere strømkunder er uten strøm i kristiansandsområdet tirsdag kveld. Lyngdal 2 fikk merke sin del av uværet da de tok turen til Flekkerøy stadion samme kveld.

Husker du? Myggen overmannet blodfattig Lyngdal 2

- Psyko vind

– Da vi skulle begynne å spille, var det en ekstrem vind. Skjøt du ballen opp i lufta, så kom ballen rett tilbake. Det var en psyko vind, sier Gaute Kjørrefjord, kaptein på Lyngdal 2.

Han tar sin del av skylden for tapet av mynt/krone-kastet like før kampstart. Dermed endte de røde opp med å spille i motvind.

– Det ble veldig avgjørende, mener kapteinen.

Langskudd i medvind

Fløy 2 scorte på straffe og like før pause gikk de opp i 2-0-ledelse.

– Det var et langskudd som gikk i mål ved hjelp av medvind. Hadde det vært 1-0 til pause, hadde kampen sett annerledes ut. Og hadde vi fått rett side, sier Kjørrefjord.

Personlige feil

Over i 2. omgang var det Lyngdal 2 som hadde «riktig» side. To personlige feil første til to Fløy 2-mål.

– Da gikk piffen litt ut av oss, og det ble til slutt 5-0. Vi skaper noen gode sjanser det siste kvarteret og er et par ganger alene med keeper. De hadde en keeper som stod sitt livs kamp. De var bedre enn oss, men vi var ikke så langt unna. Vi er litt for dårlig foran begge mål, sier Kjørrefjord kjørende hjem fra Flekkerøy kunstgress med «Karl» ulende i bakgrunnen.

BESTE SPILLER PÅ LYNGDAL 2: Arton Duriq trekkes frem som Lyngdal 2s beste spiller av kaptein Gaute Kjørrefjord. – Han gjør ingen feil og er vanskelig å komme forbi på backen. I tillegg står han for den beste bortekamp-transporten jeg har hatt, med Ford-en sin. Til og med jeg, med mine bredskuldrede armer, har god plass, sier Kjørrefjord. Foto: Erlend Haddeland (arkivfoto)

Innspurten

Lyngdal 2 ligger på sisteplass med 7 poeng, 5 poeng bak Farsund 2 på plassen foran.

Det gjenstår to kamper av sesongen: Tobienborg 2 (torsdag, Lyngdal stadion) og Kvinesdal (14. oktober, Kvinesdal stadion).

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...