Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Tidligere Lyngdal-keeper stod som en levende vegg

SOLID KEEPER: Bjarte Antonsen stod som en levende vegg, etter rapportene å dømme. Her fra oppgjøret på Lyngdal stadion i vår. Også denne kampen endte uten scoringer for Lyngdal 2. Foto: Erlend Haddeland

Lyngdal 2 klarte aldri å overliste tidligere lyngdalkeeper Bjarte Antonsen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.06.2016 kl 23:16

(Tigerberget-Lyngdal 2 4-0) I første kamp mot Tigerberget endte det 2-0 til kristiansandslaget. Da Lyngdal 2 gjestet Kristiansand kunstgress onsdag kveld, ble det 4-0.

Nok en smultring for Bjarte Antonsen, som tidligere har voktet buret til Lyngdals A-lag.

– Han er altfor god for denne divisjonen, sukker keeperkollega på Lyngdal 2, Terje Svein Stuestøl Otterbeck.

Les også: Serieåpningen til Lyngdal 2 mot Tigerberget hadde mye – men ikke tre poeng

Våknet etter 3-0

Lyngdal 2 slapp inn to mål i begge omganger. Stuestøl Otterbeck forteller at Lyngdal 2 etter 3-0-scoringen slapp skuldrene mer ned, og turte å spille fotball.

Keeper i det umulige hjørnet

– Vi hadde tre 100 prosentsjanser. I en hvilket som helst annen kamp hadde det blitt scoringer til oss. Han er bra han keeperen, slo han fast.

– Bjarte Antonsen, som holdt meg på benken da jeg prøvde meg på A-laget i 2003-2004, holdt nullen igjen. Han er en fin fyr, men står stort sett i veien på banen, sier Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik.

Tynn tropp

Det var en tynn tropp Lyngdal 2-treneren mønstret til onsdagens kamp.

Jesper Hindersland var tilbake fra skade, men måtte byttes ut til pause.

– Heldigvis var det bare en strekk, og ikke kneet han har slitt med lenge. Thomas Litland gjør en god figur igjen, men måtte ut med lårhøne til pause, sier Aunevik.

Superinnbytter Ole Bjørn Nord-Varhaug ble ikke spilleklar til kampen, og dermed spilte Lyngdal 2 sine innbyttere Edin Hotic og Sina Mohammadi hele 2. omgang.

Sommerferie

– Det er flere enkeltspillere som har tar mange skritt i riktig retning. Når vi da setter det sammen til en helhet i høstsesongen, tror jeg det blir veldig bra, sier en alltid optimistisk Lyngdal 2-trener.

Nå venter sommerferie, før Greipstad er motstander på Lyngdal stadion 8. august. Lyngdal 2 ligger sist på tabellen med sine seks poeng.

Men i fjor leverte Lyngdal 2 en maktdemonstrasjon av en høstsesong. Det kan fort skje igjen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...