Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdal 2 ledet to ganger mot serielederen

HOLDT LENGE: Lyngdal 2 ledet både én og to ganger mot serieleder Søgne 2. (Alle foto: Edin Hotic)

Midtstopperen banket Lyngdal 2 i ledelsen på hel volley, og laget ledet to ganger mot serielederen. Dessverre holdt det ikke helt inn.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 02.05.2016 kl 22:59

(Søgne 2-Lyngdal 2 3-2) De var enige om at det hadde vært et ran hvis de hadde dradd fra kampen med poeng. Likevel var det veldig surt å tape når de hadde ledet både 1-0 og 2-1.

Det konstaterer spiss Stig Ronny Foss etter mandagens oppgjør mot serielederen. Det startet likevel så lovende for de røde på kunstgressmatta i Søgne.

Scoring på hel volley

Midtstopper Håvard Haddeland banket etter rapportene å dømme inn ballen på hel volley fra cirka 16 meter i en bue over keeper. Hans første i Lyngdal 2-trøya. Midtstopperen karakteriserer selv målet som «OK pluss».

Ledelsen holdt nesten inn til pause, men fem minutter før hvilen smalt det i andre enden bak spillende trener Magnus Aunevik i Lyngdal 2-buret.

ENKEL PASNING: Men midtstopper Håvard Haddeland vartet også opp med en hel volley som suste i nettet.

Ødegård nettet

Over i andre omgang tok Lyngdal 2 ledelsen på ny.

– Det var et par gode kombinasjoner på venstresiden. Halvor Kristian Gletne fikk lagt inn til Morten Ødegård som scoret på fint skudd fra 20 meter, forteller Foss om 2-1-scoringen.

Treneren roser lagmoralen

I løpet av kampens siste kvarter scoret serielederen både én og to ganger, og sørget for at alle poengene ble igjen i Søgne.

RINGREV: Jan Terje Aas på midtbanen.


Tross tap, Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik er positiv.

– Jeg blir bare mer og mer imponert over moralen i laget. Vi kan selvsagt bli bedre på samspill, ettersom det fortsatt er mange som ikke har spilt sammen i laget ennå, men lagmoralen i Lyngdal 2 er noe av det beste jeg har spilt med, sier han, og legger til:

– Søgne 2 holder et høyt nivå og det ble en god øvelse i defensiv organisering. God øvelse med tanke på å møte Start, sier Aunevik.

Les også: Lyngdal 2 vil bevise at de er bedre enn Start

– Vi er veldig skuffet

GOD KAMP: Ibrahim Najafi trekkes frem som en av lagets beste i kampen.


Foss er skuffet etter tapet.

– Vi er veldig skuffet. Det var så nær. Det hadde vært et ran om vi hadde tatt poeng, det var vi enige om. De var spillemessig bedre enn oss og har mye bra spillere, oppsummerer Stig Ronny Foss.

- Kan slå alle på en god dag

Den fremstillingen er ikke kaptein Gaute Kjørrefjord helt enig i.

– På ballbesittelse var de bedre enn oss, men jeg mener vi hadde like mange store sjanser som dem. Lagmoralen er veldig bra. Det er ingen som henger med hodet, slik som fort kan skje, så det er viktig. Egentlig så tror jeg vi kan slå alle i denne divisjonen på en god dag, mener kapteinen.

Lyngdals tre beste

SOLID KAMP: Karl Morgan Hegelstad trekkes frem som Lyngdal 2s beste spiller.


Stig Ronny Foss får æren av å kåre Lyngdal 2s tre beste spillere: Karl Morgan Hegelstad (tre stjerner), Ibrahim Najafi (to stjerner) og Morten Ødegård (én stjerne).

– Karl Morgan gjorde en kjempejobb på backen. Veldig mye av deres spill kom på venstresida, altså Karl Morgans side. Han demmet godt opp.

– Norges tøffeste høyreback i 5. divisjon?

– Absolutt! Han kom susende fra backen og fikk ryddet opp, svarer Foss.

Serietoer i neste kamp

Neste kamp for de røde er neste mandag mot Tveit på Lyngdal stadion, som ligger som nummer to på tabellen.

Lyngdal 2 ligger på 8. plass av totalt 12 lag etter fire spilte kamper.

Laget har tre poeng etter 3-1-seieren over Hidra i forrige uke.

Lyngdals Avis gjør oppmerksom på at Magnus Aunevik er journalist i Lyngdals Avis, og at Håvard Haddeland er bror til undertegnede.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...