Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdal 2 holdt godt unna mot de suverene serielederne – i 60 minutter

SOLID SISTESKANSE: Da begge keeperne var bortreist, tok spillende trener Magnus Aunevik på seg hanskene. Han leverte en solid kamp for Lyngdal 2, tross fem baklengs mot Kvinesdal.

Fem scoringer, straffebom og to annullerte mål var oppskriften da topp møtte bunn på Lyngdal stadion.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.06.2016 kl 10:49

(Lyngdal 2-Kvinesdal 0-5) Det var liten tvil om hvem som var favoritter før kamp.

Kvinesdal har stort sett slått det som har kommet deres vei i årets 5. divisjonsavdeling, mens Lyngdal 2 har slitt med å få resultatene i sin favør.

Dermed var det ingen skjennepreken å vente Lyngdal 2-spillerne fra trener Magnus Aunevik da lagene gikk til pause på Lyngdal stadion torsdag kveld, med kun 1-0 til Kvinesdal.

– Vi ligger under 1-0, men vi må ikke tenke at det er dårlig. Dette er serielederen. De vant 12-0 mot Tobienborg som vi tapte 4-1 mot. Vi kommer til å få sjanser, jeg tror vi kommer til å få mål, sa Aunevik i pausepraten og manet spillerne til innsats.

PAUSEPRATEN: Dette kan vi snu, var beskjeden fra trener Aunevik.

Ineffektive serieledere

Kvinesdal var farlig frempå ved flere anledninger før pause på Lyngdal stadion, og hadde de vært mer effektive, ja, så hadde målene også rent inn.

Blåtrøyene fortsatte å male på i 2. omgang; Lyngdal 2 holdt igjen frem til det var spilt 60 minutter. Spillende trener Aunevik mellom stengene stod tidvis som en levende vegg, men det kunne ikke holde i all evighet.

Kvinesdal puttet både én, to, tre og fire ganger i 2. omgang. I tillegg fikk de to scoringer annullert for offside.

Strafferedning

Kvinesdals keeper ble ikke satt på de store prøvene. Det ble derimot Aunevik, og det var ikke uten grunn at assistenttrener Stig Ronny Foss kåret ham til Lyngdal 2s beste spiller.

Midtveis i 2. omgang pekte nemlig dommer Steinar Sætra Pedersen på straffemerket etter en felling i 16-meteren. Aunevik kastet seg til riktig side og avverget straffescoring.

– Jeg er fornøyd med egen innsats. Jeg har lagt lista litt lavere, så da blir man fortere fornøyd, sa Aunevik selv etter kamp.

– Keeperen var flink i dag, konstaterte Kvinesdal-oppmann Bjørn Morris Egeland.

Forrige kamp: Myggen overmannet blodfattig Lyngdal 2

MÅLLØS AV BANEN: Karl Olaf Svennevik på farten på venstrekanten. Foto: Erlend Haddeland

Løsnet i 2. omgang

– Vi er solide i 2. omgang, men vi har noen hakk å gå på i 1. omgang, sier Kvinesdals nummer 19 Jan Eftestad Røgenes.

Målene til Kvinesdal ble scoret av Kristoffer K Løvlie (2), John Knibestøl, Steffan Jørgen Klungland og Erik Bauge.

Kvinesdals spillende trener Thomas Gilbertson overvar kampen fra sidelinjen på grunn av suspensjon etter to gule kort i forrige kamp.

– I 1. omgang går det litt sent med oss, og Lyngdal orker selvfølgelig litt mer i de første 45. I 2. omgang får vi opp tempoet og da henger ikke Lyngdal 2 med, sier han, og konstaterer at laget hans brant mange sjanser.

– Alltid gøy å vinne på Lyngdal stadion?

KVINESDAL-TRENER: Thomas Gilbertson.


– Ja, men det hadde vært gøyere hvis Morten Sanden eller Jostein Ekeland spilte på Lyngdal 2, svarer Gilbertson.

Kvinesdal: – Vi bør vinne serien

Etter elleve spilte kamper leder Kvinesdal 5. divisjon avdeling 2 med 28 poeng, syv poeng foran Greipstad, som riktignok har én kamp mindre spilt.

– Vi bør vinne serien så lenge vi ikke driter oss ut. Jeg ser ingen som er i nærheten av oss, så vi bør klare det, sier Gilbertson.

At Kvinesdal er et bra lag, er Lyngdal 2-treneren enig i.

– Jeg tror det var kollektivt årsbeste. Vi spiller som et lag. Kvinesdal er dritbra, sier Aunevik etter kampen.

Neste kamp for Lyngdal 2 er borte mot Tigerberg neste onsdag, laget de tapte 2-0 for i serieåpningen.

De røde ligger nå på 12. og sisteplass i avdelingen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...