Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Keeper som slapp inn åtte mål var lagets beste

GOD KAMP I MÅL: Terje Svein Stuestøl Otterbeck forhindret at tapet ikke ble større. Foto: Erlend Haddeland (arkivfoto)

Lyngdal 2 fikk det særdeles tøft mot serieleder Kvinesdal i sesongavslutningen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

(Kvinesdal-Lyngdal 2 8–0) – Det er nesten litt flaut å si det, men Terje Svein ble banens beste, sier Lyngdal 2-trener etter 8–0-tapet i Kvinesdal på lørdag.

Terje Svein Stuestøl Otterbeck måtte flere ganger i aksjon, og tross at han måtte plukke åtte baller ut av nettet, hindret han et styggere resultat.

Nedrykk

8–0-tapet, i en kamp der lagene gikk til pause med 6-0, ble siste spikeren i kista for et Lyngdal 2 som havner sist i 5. divisjon og rykker ned til 6. divisjon. Lyngdal 2-trener Aunevik ser likevel lyspunkter i en sesong som har vært tung resultatmessig.

– Det har vært god stemning gjennom hele sesongen. Det så lyst ut i starten av sesongen med flere gode resultater, men så ble det ikke så mange gode resultater utover. Det har vært en fin gjeng som tidvis får til spill. Vi har ennå til gode å spille 90 gode minutter. Det kommer vel etter hvert når vi blir mer samspilte, sier en optimistisk Lyngdal 2-trener.

IMPONERT: Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik skryter av egen burvokter. Foto: Erlend Haddeland

Trenerspørsmålet

For utenom Lyngdal 2s beste, trekker han frem Sander Seglem Jakobsen og Kristoffer Risnes.

– Hvem blir hovedtrener til neste år?

– Jeg blir nok med videre i apparatet. Om jeg blir hovedtrener, det får vi se på. Er noen interesserte i å være med, er det bare å bli med, svarer Aunevik.

Juniorspillere

Lyngdal 2 lånte tre spillere fra juniorlaget: Kristoffer Risnes, Karsten Kristiansen og Tsegay Michael Adonay.

– De gjorde en fin figur, alle sammen, sier Aunevik.

Les også: Lyngdal 2 vil bevise at de er bedre enn Start

– Er Lyngdal 2 bedre enn Start?

– Nå må vi finregne på poengsnittet per kamp etter at begge lag er ferdig med sesongen. Da finner vi ut av hvem som er aller best til å rykke ned, svarer Aunevik.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...