Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

– Han viser råskap i gjerningsøyeblikket

RÅSKAP: Karl Morgan Hegelstads (t.h.) redusering for Lyngdal 2 i torsdagens oppgjør mot Solbygg, får treneren til å finne frem superlativene. (Arkivfoto: Erlend Haddeland)

Denne mannen får Lyngdal 2-treneren til å finne frem superlativene.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 16.09.2016 kl 11:56

(Solbygg-Lyngdal 2 2–1) Lyngdal 2 tapte knepent 2-1 for Solbygg torsdag kveld.

Bunnlaget sliter med å sanke poeng, men de rødes trener, Magnus Aunevik, er desto bedre på å finne lyspunkter i en heller mørk poengtilværelse.

– Mot slutten av omgangen kom Karl Morgan Hegelstad opp fra sin backposisjon, i tråd med det vi har øvd på hele sesongen, og dundrer til: En fantastisk scoring, mellom beina til keeper, forteller en entusiastisk Lyngdal 2-treneren om reduseringen til 1-2.

– Han viser råskap i gjerningsøyeblikket, legger han til.

Les også: Lyngdals barskeste tannlege vil bli Norges tøffeste

Håpte på snuoperasjon

Det ga de røde en solid vitamininnsprøytning på vei inn til pause. Troen på poeng var i høyeste grad til stede, forteller treneren.

– Jeg trodde vi kunne snu dette. Det var jevnspilt, og de var ikke sinnssykt mye bedre enn oss. Det var selvfølgelig to keepertabber som gjorde at de ledet to null, sier Aunevik som selv stod i mål.

Husker du første oppgjør mot Solbygg?: Stian Godderstad (39) får nervøs blære når han skal byttes innpå

Selvkritikken

1-0 kom på en corner der Aunevik prøvde å hente ballen i feltet.

– Hadde jeg spist litt mindre de to siste årene, så hadde jeg tatt den, erkjenner han.

2-0 kom på en avslutning nede i siden fra 20 meter.

– Det var et slapt skudd, og jeg brukte ti minutter for lang tid på å sideforskyve kroppen. Nok om det, sier Aunevik.

Debuten

2. omgang kjørte Lyngdal 2 på, og Aunevik mener de var det beste laget. Men de røde kom aldri lenger enn reduseringen.

– En god kamp av oss, og jeg synes alle gjorde en kjempeinnsats, legger han til.

Sander Seglem Jakobsen (18) fikk torsdag sin Lyngdal 2-debut.

– Han gjorde en stor figur som midtbaneanker. Noen balltap i begynnelsen av kampen, men spilte seg stort opp. Han var den Pogba-en vi ser for oss han skal bli for oss, fortsetter treneren.

Bunnkampen

Neste kamp møtes to suverene bunnlag: Lyngdal 2 (7 poeng) og Farsund 2 (9 poeng).

– Det blir spennende å se om det er A-laget eller B-laget som møter opp. Det er vel samme laget nå for tiden. Jeg regner med det blir veldig sexy fotball fra vår side, så får Farsund 2 gjøre det de kan, avslutter treneren.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...