Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Etterlengtet Lyngdal 2-opptur etter ni tap på rad

GOD KAMP: Her fosser Lyngdal 2 i angrep. De røde scoret også det første målet, men Søgne 2 svarte sent i kampen. Foto: Edin Hotic (alle foto)

Det holdt nesten hele veien for den røde armé, men ett poeng var ikke så aller verst da Lyngdal 2-gjengen fikk tenkt seg litt om.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 23.08.2016 kl 16:20

(Lyngdal 2-Søgne 2 1-1) En sen Søgne 2-scoring sørget for poengdeling på Lyngdal stadion mandag kveld. En følelse av ambivalens, beskriver Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik. Da han fikk tenkt seg litt om, var ikke ett poeng i så verst.

– 1. omgang var veldig bra der vi styrte spillet, og 2. omgang kjempet vi veldig godt defensivt. Da vi fikk et mål i mot sent i kampen, så kjennes det litt som to tapte poeng, men det tok ikke lang tid før det gikk opp for oss at dette var veldig bra, sier Aunevik.

KLAR FOR KAMP: Foran mandagens kamp hadde Lyngdal 2 tapt ni kamper på rad.

Etterlengtet

For Lyngdal 2 har vært inne i en blytung periode i 5. divisjon. Hele ni tap på rad har det blitt for laget som sliter i bunnen av 5. divisjon, avdeling 2.

Målet til Lyngdal 2 kom etter et innlegg fra Morten Ødegård som en Søgne 2-spiller på uheldig vis satte i eget mål.

Se video: Lyngdal 2 fikk råd fra IK Start

SATTE SEG SELV PÅ BENKEN: Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik

Bunnkampen

Farsund 2, laget som kniver med Lyngdal 2 for å unngå sisteplassen, spilte også uavgjort 1-1 mandag kveld. Dermed følger lagene hverandre tett, begge med syv poeng, men de røde med knapp bedre målforskjell.

PUBLIKUMSVENNLIG: Et knippe tilskuere hadde møtt frem på mandagens 5. divisjonsoppgjør.


TRE STJERNER: Dag Andreas Birkeland leverte nok en solid kamp, og Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik utroper han til Lyngdal 2s beste spiller på mandag. (Alle foto: Edin Hotic)

På eget initiativ har Aunevik rangert egne spillere – og seg selv:

  • Morten Ødegård er på gang igjen og ble mer involvert i spillet enn han har blitt i mange av kampene i år. Slo flere gode innlegg både fra corner og åpent spill. Et av dem sørget for Søgnes selvmål. Måtte ned på backplass da Karl Morgan Hegelstad ble skadet, og det at den gode høyresiden ble brutt opp og Ødegård måtte ta defensivt ansvar, var nok noe av det som gjorde at Søgne kunne dytte opp så mange spillere uten at vi klarte å straffe dem i andre omgang.

HALVSKADET KEEPER: En finger fikk litt ekstra juling på jobb, men Terje Svein Stuestøl Otterbeck stilte seg selv til disposisjon på innbytterbenken.

  • Gaute Kjørrefjord hadde en grei kamp, og bare en kjemperedning av søgnekeeperen gjorde at han ikke ble matchvinner på slutten av kampen.
  • Jan Terje Aas var igjen ankeret på midten. Holdt praten i gang og beskyttet forsvarsfireren på en god måte. Eneste minuset er at han mistet både mobil og lommebok i løpet av kampen.

RUTINE: Jan Terje Aas i kjent driv på midtbanen.

  • Christoffer Paus Sangolt blir mer og mer varm i trøya som indreløper på Lyngdal 2. Vant dueller og bidro offensivt. Blir bare bedre og bedre for hver kamp.
  • I andre omgang kjørte Søgne 2 på og Thomas Johansen hadde en rekke gode redninger, så det hadde ikke vært ufortjent med mål tidligere for Søgne 2s del.

NOK EN GOD KAMP: Mannen har vært en gavepakke denne sesongen, Thomas Johansen.

  • Arton Duriq startet på venstre ving litt defensivt, men kom mer og mer frem i banen og skapte trøbbel for Søgne 2 utover kampen. Er rask og god til å holde på ballen. Sprang seg helt tom og ble erstattet av Halvor i andre omgang.
  • Karl Olaf Svennevik startet på topp og var stresset forsvaret til å gjøre feil flere ganger. Med litt mer hell kunne han scoret både ett og to mål etter god jobb. Har godt driv med ballen. Måtte ned på høyreving da Hegelstad ble byttet ut. Her gjorde han også en god innsats, men skapte naturlig nok ikke like mye trøbbel for søgnespillerne derfra.
  • Sina Mohammadi kom inn som spiss i andre omgang og jobbet som vanlig bra med sin løpskapasitet. Var en centimeter unna å bli matchvinner sent i kampen, men ble uansett blåst av for offside. Farten til Sina er noe man hele tiden må forholde seg til som forsvarer.
  • Halvor Kristian Gletne fikk ikke så mange minuttene, men hadde en del nestensjanser. Burde nok hatt et straffe.
  • Magnus Aunevik kom innpå noen få minutter på slutten for Thomas Litland uten å gjøre noe særlig - verken positivt eller negativt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...