Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

20 minutter unna opprykk

SISTE RUNDE: Lyngdal vant kampen mot Arendal, etter en fin 2. omgang. Foto: Per Thime

Lyngdal var serieleder en periode, men Mandalskameratene gjorde jobben til slutt og rykker opp. Lyngdal vant også, etter en strålende 2. omgang.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.10.2018 kl 22:22

LYNGDAL–ARENDAL2, 3–1: Det ble et aldri så litt opprykksdrama i siste serierunde. Arendal ledet 1-0 mot Lyngdal etter første omgang. Men hjemmelaget hadde ikke tenkt å gi seg - og gjorde det ikke.

Et feststemt hjemmelag entret banen til de siste 45, fulle av pågangsmot, og dyktighet.

Etter 50 minutter ble det utligning, da Kristoffer Risnes klinket ballen i mål. Sekunder før dundret Tore Kristensen ballen i tverrligger.

Foto: Per Thime

Drama

Bare minuttet senere ble det mer. Arendals keeper var ute på en særdeles lang tur rundt i16-meteren. Ballen havnet til slutt hos Magnus Holmen som scoret meget enkelt.

Da ble det også jubel blant de rundt 100 tilskuerne, på en kald og ikke minst våt kveld på stadion. Det var nemlig grisevær i 2x45 minutter.

Og det skulle bli mer. Magnus Holmen sørget for 3–1 til hjemmelaget, og på det tidspunkt var hjemmelaget ennnå serieleder, for Kvinesdal hold MK til 1–1, men bare enn så lenge.

MK tok ledelsen igjen i Mandal og overtok tabelltoppen da Joakim Holtan sørget for 2–1
ledelse, 20 minutter før slutt.

God kamp

– Vi spilte en meget god 2. omgang i dag, men det er klart det er surt å tapt, og det er surt å ikke vinne divisjonen, sa spillende trener Tore Kristensen etter kampen.

Foto: Per Thime

I Mandal presset Kvinesdal hjemmelaget i andre omgang. Men det ville seg ikke. Det ble Mandalskameratene som vant 2–1 og som dermed rykker opp en divisjon.

Lyngdal skal ha honnør for en meget god kamp. Laget blir nummer to i divisjonen, bare poenget bak Mandalskameratene.

Alt i alt en god sesong for Lyngdal og de avsluttet med stil.

Siste kamp

Det var nemlig ikke i kveld opprykket gikk fløyten for Lyngdal. Flere spillere har skiftet klubb i løpet av sesongen. Det er en viktig årsak til at laget ikke rykker opp.

– Det er klart, hadde vi hatt samme mannskap hele sesongen tror jeg også det hadde sett annerledes ut, men sånn er det jo ikke. Sesongen sett under et så har vi gjort mye godt, men akkurat nå er det surt å tape opprykket, omtrent på målstreken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...