Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

0–0 i Flekkefjord – Lyngdal beholder tabelltoppen

KORTET: Kortet ble gult. Mange mente dommer Trond Kristiansen burde gitt Morten Sanden rødt. Til høyre Flekkefjords Asle Liland. Foto: Lars Frøsland

Dommeren kom i fokus.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 04.08.2018 kl 20:52

FOTBALL: Toppkampen mellom Flekkefjord og Lyngdal er over. Ingen av lagene maktet å score.

Resultatet betyr at Lyngdal fortsatt leder sin fjerdedivisjonsavdeling.

Tett i toppen

Lyngdal har 24 poeng, det samme som Flekkefjord. Men Lyngdal har betydelig bedre målforskjell, 19 plussmål mot FFks 12.

Det er tett i tabelltoppen. På tredje og fjerde plass følger henholdsvis Express og Fløy ll. Begge har 23 poeng, men Express har hele 23 plussmål, mens Fløy bare har åtte.

Åpnet best

Lyngdal startet best, mens hjemmelaget fikk den største sjansen ved Fredrik Abrahamsen mot slutten av omgangen.

Les også: I dag spilles det toppkamp mot Flekkefjord

Kampen har vært preget av mye kjemping og lite finspill. Samt at begge lag har vært redde for å åpne seg, slik at motstanderen skulle score.

UNNGÅ TAP: Begge lag virket mest interessert i å unngå tap. Her er Ibrahim Najafi omgitt av rødkledde FFK-spillere. Foto: Lars Frøsland, avisen Agder

Rødt kort

Dommer Trond Kristiansen kom i fokus på Uenes, etter at Asle Liland saboterte en Lyngdal-kontring. Mange mente Morten Sanden svarte med en albue mot Lilands ansikt, og Liland ga uttrykk for smerter i fjeset etter episoden. Kristiansen valgte imidlertid å gi begge de involverte gult kort.

– Det det blir snakk om nå er hendelsen med Morten. Resultatet var greit, men vi skulle spilt med én mann mer. Det er sabotasje av Asle, så gult kort er greit, men når man langer ut med en arm... at begge de situasjonene skal være gule er frustrerende. Jeg føler Lyngdal pleier å slippe unna med sånne ting - det er irriterende, sier FFK-trener Øyvind Maude Nedland til Agder.

– Greit nok

Lyngdal-trener Tore Kristensen opplevde kampen som jevn og var sånn middels fornøyd med resultatet.

– Det er greit nok. Det er første kamp etter sommerferien, så vi får være fornøyd med det. Vi tar med oss dette resultatet, sier Kristensen.

– Tenker dere opprykk nå?

– Vi tar en kamp av gangen, så se vi hva som skjer.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...