Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Bånn Jolly Band spiller opp 17. mai

KOMMER TIL PUBEN: 17. mai er det Tor-Ludvig og Bånn Jolly Band som tar seg av sang og musikk på puben i Lyngdal. Foto: Privat

Det blir full rulle på puben i Lyngdal på nasjonaldagen. Tor-Ludvig og Bånn Jolly Band spiller.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

MUSIKK: Tilbake i 2007 deltok Tor-Ludvig Wårøy i Idol på TV2. Siden har det blitt mye mer. Blant annet reiser han rundt med bandet sitt, Bånn Jolly Band.

– Nå blir det liv, for dette blir veldig bra, forteller Rudolf Danielsen ved Fat Tire Garage.

Tor-Ludvig reiser ikke langt for å spille og synge sammen med bandet. Han er nemlig fra Åvik i Lindesnes kommune. Siden han var 16 år gammel har han turnert rundt om i landet.

Mye på farten

– Repertoaret spenner seg fra 60 tallets pop til musikken du i dag hører på radioen, sier han før kan skal på puben i Alleen.

Den musikalske inspirasjonen henter Tor-Ludvig fra blant annet Bon Jovi, Whitesnake, AC/DC og andre artister som har sterke melodier.

Og spillejobbene er mange.

Bare de siste helgene har han vært aktuell med jobber i Haugesund og Mandal. 16. mai spiller han på XO i Stavanger. Og senere i sommer er det landet rundt på forskjellige spillejobber.

Aktuell med plate

Tor-Ludvig spiller ikke bare rundt, for det har også blitt tid til å spille inn et album.
Der finner du blant annet «Dancing on the table». Det siste heller ikke ukjent når han opptrer.

GLEDER SEG: – Dette er noe jeg virkelig gleder meg til. Jeg trives godt i Lyngdal og håper det blir mye folk, sier han. Foto: Privat

Som musiker har han deltatt på en del arrangementet, også som oppvarmer for andre artister.

Gjennom årene har han opptrådt sammen med blant annet Øyvind «Elg» Elgenes, Steinar Albrightsen og Grethe Svendsen.

I tillegg har han gjort flere oppvarmingsjobber for TNT, Postgirobygget, VAMP, Åge Aleksandersen, CC Cowboys, Staut, Vestlandsfanden, Leif og Kompisane og 3 Busserulls for å nevne noen.

17. mai kommer han til den lokale puben i Lyngdal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...