Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Spiller i kveld, men opp vil de ikke

BARE SEIER GODT NOK: Når Camilla Falkevik (bildet) og Grindheim spiller mot Farsund 2 i kveld er det bare seier som er godt nok. Her fra en kamp mot rivalene fra Våg 2. Foto: Per Thime

Grindheim spiller to kamper denne uka hvor den første spilles mot Farsund i kveld. Nå viser det seg at det ikke er snakk om å rykke opp lenger. Klubben har nemlig vegret seg for å ta steget videre.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 12.03.2018 kl 15:26

Dermed dreier egentlig sesongen seg om å gjøre det best mulig. Skulle de vinne resten av kampene er det flott, men det ser ikke ut til å få betydning for et opprykk.

For på håndballforbundets hjemmeside kan nemlig klubber melde inn vegring mot opprykk. Det har Grindheim benyttet seg av.

Det samme har Otra gjort fra den samme pulja. Men; det skal likevel spilles kamper og først ut er oppgjøret mot Farsund 2 i kveld.

Torsdag venter Øvrebø hjemme i Byremohallen. Totalt gjenstår det da fire kamper før serien er ferdig. Giv Akt 1 har ikke vegret seg for å rykke opp, men laget ligger seks poeng bak Våg med fire kamper igjen.

Det er en rekke klubber som ikke er interessert eller som vegrer seg:

  • Menn fra 5. divisjon til 4. divisjon
  • Menn fra 4. divisjon til 3. divisjon UiSi, Otra, Varhaug og Riska
  • Menn fra 3. divisjon til 2. divisjon Greipstad og Varhaug
  • Kvinner fra 5. divisjon til 4. divisjon Tvedestrand
  • Kvinner fra 4. divisjon til 3. divisjon Otra, Grindheim og Varhaug
  • Kvinner fra 3. divisjon til 2. divisjon Greipstad og Varhaug

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...