Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Søren Snartemo endte på andreplass

TOPPDUELL: Søren Snartemo og Arne-Ingar Stulen (til venstre) endte til slutt på andreplass i Rally Sørland. Foto: Privat (arkivfoto)

Etter første fartsetappe ledet NMK Konsmo-føreren.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

MOTORSPORT: Rally Sørland gikk lørdag med start og målgang på Sørlandets travpark.

Til slutt dro Anders Grøndal fra Asker og Bærum motorsport sammenlagtseieren i land etter en knivskarp duell med Snartemo.

I mål skilte det 1.33,6 mellom Grøndal og makker Roger Eilertsen og Snartemo med Arne-Ingar Stulen fra NMK Hadeland som kartleser.

Snartemo kjører en Skoda Fabia R5, mens Grøndal kjører Ford Fiesta R5.

Les også: Mange Konsmo-førere i Rally Sørland

Leiv Erland sammen med kartleser Tommy Håland fra Konsmo havnet på 22. plass i sin Volvo 242.

Kjell Ivar Erland og kartleser Thomas Erland fra NMK Konsmo endte på 26. plass i en BMW M3.

Hans Kaddan Sørensen med kartleser Frank Mydland kjører Volvo 240. de endte på 32. plass.

Torje Vetnes og Morten Myrvold endte på 47. plass, mens Morten Hille Rosseland og Fredrik Klepp, Stian og Martin Finsådal, samt Petter von Zernichow Olsen og Joakim Andre Øvland måtte bryte.

Du finner alle resultetene her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...