Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Slik kan det bli ved Alleen

KAN BLI: Som dette kan det bli, hvis det går som man ønsker. Foto: Asplan Viak

27 nye leiligheter, næringsbygg og fortsatt publikumsrettet virksomhet i første etasje. Slik kan det bli i Alleen hvis planene etter hvert godkjennes.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SENTRUMSUTVIKLING: Rådmann ser det som positivt og utviklende for sentrum, de planene som foreligger om 27 nye leiligheter, forretninger og annen næring - i det tidligere Rimi-bygget i sentrum.

Derfor innstilles det også på å sette i gang 1. gangsbehandling av detaljreguleringsplan for det som har fått navnet Strands eiendom.

Det er Asplan Viak som på vegne av Kirkeveien 18 AS v/ Lars Morten Johannessen og Alexander Aamodt har fremmet et planforslag for eiendommen det gjelder. Området ligger midt i sentrum. Planen er altså etablering av boliger i nytt påbygg over det eksisterende næringsbygget. I tillegg omfatter planene offentlig parkering, lekeplass med mer.

Litt om prosjektet

Det planlegges publikumsrettet virksomhet i 1. etasje i dagens næringsbygg og utbygging av leiligheter i 2.-5. etasje på tak av eksisterende næringsbygg (tidligere Rimi bygget). Det legges opp til totalt 27 leiligheter. Alle leiligheter (med unntak av en) er planlagt med privat balkong/takterrasse. I tillegg vil det være uteoppholdsareal/lek på bakkenivå samt uteoppholdsareal på tak av eksisterende næringsbygg.

Videre heter det:

Det reguleres inn tre områder for parkering på bakkeplan i tillegg til parkering i kjeller.

For boligene legges det opp til parkering i kjeller for sykkel og bil. Det planlegges nedgravd avfallsanlegg. Det settes også av areal til en ekstra avfallscontainer for glass og metall som skal være åpne for publikum. Plassering av nedgravd anlegg er avklart i samråd med og godkjent av brannvesenet. Dette for å sikre at nedgravd anlegg ikke hindrer adkomst for brannvesenets kjøretøy. Planområdet er tilnærmet flatt og det ligger derfor naturlig til rette for universell utforming av inngangspartier til bolig og næringsdel samt gatetun og lekeplass.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...