Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Skrinlegger Søgne-salget

AVLYST: Rune Torsøe har skrinlagt salget av Verftet i Ny-Hellesund – i hvert fall inntil videre. Foto: Erlend Haddeland (arkivfoto)

Rune Torsøe har lagt salget av Verftet i Ny-Hellesund på is. I stedet vil andre drive spisestedet i Søgne i sommer.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

BØLGEN & MOI: – Salget er skrinlagt inntil videre. Det blir full drift av kafé og restaurant i sommer, opplyser lyngdalsinvestoren overfor avisa Fædrelandsvennen.

Gjennom ett av sine selskaper er han eneeier av restauranten og tilhørende bygninger, samt utendørs arealer på Verftet på Kapelløya i Søgne-skjærgården.

Ga opp

I november ble det kjent at Trond Moi hadde bestemt seg for å gi opp den ulønnsomme driften av stedet. Bølgen & Moi hadde da drevet fire av snart seks år med underskudd.

Hvem som overtar fra 1. juni, vil ikke Torsøe ut med.

– Nei, ikke ennå. Alt er i orden, men vi må bevare litt spenning. Jeg kan love full fart på Verftet i sommer. Det blir en artig 2018-sesong på Verftet, lover Torsøe overfor Fædrelandsvennen.

Han sier at interessen for å kjøpe stedet har vært grei, men at valget falt på ny drift.

Gammelt skipsverft

– Det jeg kan si, er at som huseier tar vi noen grep, og legger til rette for en annen type drift. Moi testet ut noe, nå ønsker vi å prøve noe annet, som har en litt enklere form og et annet fokus, sier han.

Verftet, som åpnet i 2012, består av 19 utleieleiligheter, konferanserom for 40 personer og restaurantlokaler med plass til 70 gjester.

Stedet er reist på grunnen til det gamle Bentsen & Sønner Slipp og Mek. verksted. Her ble det i 99 år bygd og vedlikeholdt båter fram de la ned i 2008.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...