Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Skrev under IKT-avtale

UNDERSKRIFT: Ny IKT-avtale er underskrevet for Lyngdal kommune. Verdien er på nærmere 16 millioner kroner og har en varighet på fem år. Fra venstre ser vi prosjektleder for Nye Lyngdal, Ann Karin Fuglestad og Anders Snøløs Topland, Aspit. Foto: Per Thime

Aspit fortsetter som leverandør av IKT-tjenester til Lyngdal. I formiddag ble det skrevet under en avtale som strekker seg over fem år.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.11.2018 kl 12:40

KONSMO: Signeringen av avtalen skjedde før møtet i fellesnemda for nye Lyngdal på Konsmo.

Avtalen er den største som er inngått etter det ble kjent at kommunene Audnedal og Lyngdal skal slås sammen. Dermed snakker vi også om en historisk avtale.

Siden 2016

– Vi er veldig godt fornøyd med at kommunen valgte oss som samarbeidspartner videre. Vi er jo ikke ukjent med Lyngdal, siden vi har vært inne med IKT-samarbeid i kommunen siden 1. januar 2016, sa Anders Snøløs Topland fra firmaet.

Det var tre anbud inne på IKT-jobben, og prosjektleder for nye Lyngdal, Ann Karin Fuglestad orienterte også de som var på møte.

Tre tilbud

– Det var som nevnt tre tilbud som skulle vurderes. Prosessen var ganske lang, hvor vi hadde en prekvalifisering. Dermed ble det flere tilbydere og vi hadde to som var like på pris. Aspit var et av disse. Det innholdsmessige ble avgjørende da valget ble gjort, sa Fuglestad.

I korte trekk dreier avtalene seg om levering av kommunens IKT-tjenester de neste fem årene. Avtalen har en verdi på 15,85 millioner kr (eks. mva) over en periode på 5 år.

Aspit vurderer også å åpne kontor i Vest-Agder, og et aktuelt sted er Lyngdal.

Flere kommune

– Det vil ikke være unaturlig, og det er også aktuelt å ansette flere personer etter denne avtalen som er gjort i Lyngdal.

Fra før drifter selskapet IKT for flere andre kommuner, som Seljord, Fyresdal, Nissedal og Austevoll.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...