Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Skøytebanen vedtatt

IS: Slik kan det se ut på Rådhusplassen i løpet av vinteren. Foto: Solabladet (arkivfoto)

Alle lokalpolitikerne i Lyngdal er for skøytebaneprosjektet. Men noen hadde hastverk, mens andre ville utrede saken grundigere.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 14.06.2018 kl 19:27

SKØYTEBANE: Etter en runde med gruppemøter, vedtok kommunestyret prosjektet mot Fremskrittspartiets tre stemmer. Et forslag om å utsette vedtaket til første møte etter sommerferien falt mot fire stemmer, Fremskrittspartiets tre og Roger Abusland (H).

– Jeg synes dette er forferdelig leit, men enten må vi utsette saken eller så må vi stemme nei, sa Michael Stene (Frp).

Les også: Skøytebanen kan bli vedtatt i kveld

Målet er at skøytebanen ikke kan stå ferdig før etter jul.

Skrøt av ungdomsrådet

Da saken kom opp, skrøt Sten Sørensen (KrF) av initiativet fra Ungdomsrådet, som først lanserte prosjektet. Han argumenterte serkt for å gjøre vedtaket nå, slik at banen kan være ferdig før julehandelen setter i gang.

Også Johan Ekeland (Ap) ønsket ønsket et kjapt vedtak.

– Dette er en veldig god sak. Det må skje nå! sa han.

Han fikk støtte fra Torunn Tjomsland (V) som kalte prosjektet en satsing for framtida.

Kaldt vann

Den som forsøkte å helle kaldt vann i blodet på kommunestyret, var Roger Abusland (H). Han mente saken rett og slett ikke var grundig nok utredet.

– Jeg tror alle er enige om at dette er noe vi ønsker, men det er et spørsmål om dette må vedtas i dag, eller om vi skal utsette behandlingen.

Han så behov for ytterligere utredning, både av tekniske løsninger, anbudsregler og finansiering.

Utsettelse

Han varslet at han ønsket en utsettelse.

Etter gruppemøtene tok Micael Stene opp utsettelsesforslaget, som ble vedtatt med mot stemmer.

Roger Abusland sa at Høyre var delt i spørsmålet om utsettelse. Han ønsket utsettelse, men regnet ikke med flertall for dette.

– Deretter vil Høyre stemme samlet for realiseringen. Så får vi gå på en smell etter hvert, sa Abusland.

Karsten Fidjeland (Sp) minnet om at det er bevilget penger til kjølerør. Han så derfor ingen grunn til å utsette saken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...