Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Skal løpe inn 700 000

ORGANISERER: De organiserer årets misjonsløp. Fra venstre foran: Linnea Dunsæd, Kvinesdal, Maria Mentel, Hardanger og Annelin Handeland, Finnøy. Bak fra venstre David Skogen, Kvinesdal, Håkon Johan Berge, Farsund, Marie-Helen Tjelle, Skånevik, Lars Kristian Flaat, Lindesnes, og Hedda Fjeldberg Hordvik, Bergen. Foto: Lars Rekaa

Tirsdag er det klart for årets misjonsløp i Lyngdal. KVS-russen har satt seg hårete mål!

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

BYGGER LANDSBY: Det har blitt en tradisjon at russen ved KVS har løpt for å samle inn til et godt formål.

I år er formålet landsbyen Voi i Kenya. Den skal etter hvert huse 70 foreldreløse barn.

Besøkte Kenya

– Målet er å få inn en million kroner til formålet dette skoleåret. Den største innsatsen kommer i forbindelse med Misjonsløpet, som vi håper skal gi 700 000 kroner, forteller Lars Kristian Flaat, KVS-elev fra Lindesnes.

Les også: KVS-elever løp inn penger til barnehage i Uganda

Sammen med Hedda Fjeldberg Hordvik fra Bergen og Annelin Handeland fra Finnøy utgjorde han tidligere i år en KVS-trio som besøkte Kenya.

– Voi ligger åtte timer med bil fra hovedstaden Nairobi, forteller Annelin Handeland til Lyngdals Avis.

Lars Kristian Flaat forteller at det skal bygges sju hus.

10 barn skal bo sammen med en husmor i hvert hus. Landsbyen, som bygges i regi av den norske hjelpeorganisasjonen NSP Aid, skal være selvforsynt med mat, forklarer han.

Åpent for alle lyngdøler

Tirsdag skal altså KVS-eleven løpe for den gode sak.

– Løpet er åpent for alle lyngdøler som vil være med, også, understreker Davis Skogen.

– Ordfører Jan Kristensen har meldt seg på, allerede, legger kvindølen til.

Misjonsløpet er den største happeningen i året ved Kristen videregående skole i Lyngdal. Alle elevene ved skolen deltar.

Les også: Klovnen Tulliball ble midtpunktet i misjonsløpet

Sponsing

Opplegget er at elevene skal løpe så mange runder de klarer i en 600 meter lang rundløype rundt Kulturhuset i Alleen. Løypa er lagt i samråd med kommunen.

– De må skaffe seg sponsorer som både skal betale for at de starter, og et visst beløp per runde, forklarer David Skogen.

– Deltakeren kan vinne premier. Innsamlingen skal forresten fortsette ut hele skoleåret, sier Hedda Fjeldberg Hordvik.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...