Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Skader setter henne utenfor landslaget

IKKE MED: Elise Vindheim sliter med skade og prioriterer opptrening. Foto: Erlend Haddeland

Elise Vindheim er skadet og trenger tid for å komme på banen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: Fra 22. til 30. april skulle Vindheim vært med J16-landslaget på turnering i Italia. Da uttaket kom i går, var hun ikke med i troppen.

Landslaget skal spille kamper mot Russland, England og Japan. I tillegg kommer det en plasseringskamp.

Lyngdals Avis har vært i kontakt med Elise Vindheim, som bekrefter at hun er skadet, men hun henviser videre til forrige sesongs dame-trener, Ronny Fredriksen.

Han er oppdatert på skadesituasjonen for den talentfulle spilleren.

To skader

– Det er prat om sunn fornuft for ei ung jente som har jobbet med en del småskader som gjør at hun ikke kan prestere for fullt. Først var det en ankel som var utfordringen, mens det i den siste perioden (samtidig som hun enda jobber med ankelen) også har vært en hofte som ikke har spilt på lag, sier Fredriksen til Lyngdals Avis.

Den kommende samlingen for landslaget er en ren turnering med fire kamper på få dager.

– Når Elise ikke er 100 prosent så synes vi det er fornuftig at hun får en god treningsperiode før hun melder seg tilgjengelig igjen. Dette er det altså ikke dramatikk i, Elise kommer tilbake, for dette dreier seg om å bruke sunn fornuft.

Trakk 2-laget

Det er usikkert hvor lenge Vindheim er ute med skade. Damelaget spiller sin første seriekamp 24. april. Da er det hjemmekamp mot Donn 2.

Det er også klart at Lyngdal stiller med ett lag i 3. divisjon. Meningen var å stille to lag, men Lyngdal 2 er trukket fra serien går det frem av terminlisten. Mangel på spillere skal være årsaken.

Dermed blir det en ganske amputert 3. divisjon med 12 kamper.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...