Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Sesongen over for Snartemo

KJØRING: Søren Snartemo kjørte Rally Sørland i nasjonal klasse - og vant enkelt. Foto: Arne Ingar Stulen

Søren Snartemo vant sin klasse i Rally Sørland, men ikke i det som skulle ha vært favorittbilen. Den krasjet nemlig på test - og nå er sesongen ferdig.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

RALLY: - Sesongen er dessverre over for teamets del, da budsjettet nå er skrapet, sier rallyfører Søren Snartemo.

Audnedølen hadde planer denne sesongen, i ny bil. Men i sin Skoda Fabia R5 endte det galt før Rally Sørland.

Store skader

En avkjøring under en trening endte i omfattende skader på bilen, og dermed var også skadene så store at det ikke lot seg reparere før Rally Sørland startet.

– Team Snartemo Rallysport ønsker med dette å takke alle som har støttet (sponsorer) og gjort det mulig for oss å få prøve seg i den største klassen i år, og alle dere som var ute på skogen og heiet oss frem nå i helgen, skriver han i en pressemelding.

SLUTTKJØRT: Det var denne bilen Søren Snartemo skulle ha kjørt i Rally Sørland, men det ble ikke noe av. Foto: Privat

For kjørte, det gjorde han og kartleser Arne-Ingar Stulen. I nasjonal klasse stilte Snartemo på start med sin gamle bil, en BMW M3. Bilen er bra den , for den er identisk med den han vant NM med i 2016.

Rask på pedalen

Det gikk unna det også - på de ni strekkene gjennom løypa.

– Bilen satt som et skudd fra første sving og latteren var høy da målstreken ble passert. Beste tid og raskeste 2-WD bil var i overkant av forventningene. Det var ikke noe tvil om at dette kom til å bli en morsom dag i de sørlandske skoger.

Og det ble da også slik. Snartemo og kartleser suste gjennom de ni etappene og vant meget enkelt den nasjonale klassen.

Godt plassert

På startstrek var det totalt 75 biler, i alle klasser. Og totalt sett imponerte også audnedølen - for bilen han kjørte fikk 4. plass på de totale resultatlistene.

– En plassering teamet faktisk mest sannsynlig ikke hadde klart noe bedre med Skodaen heller, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...