Se hvem som er trekkplaster på Tequila Rock

SCENEN: I 2016 rulet Kjellemann fra Farsund på scenen på Bronemyra. Foto: Jonas Berge (arkivfoto)

Det meste begynner å falle på plass foran sommerens vakreste eventyr i Korshamn.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

ROCK OG FOTBALL: Nå er headlineren på plass – Luxus Leverpostei.

Siste helga i juli preges av rock og fotball i Korshamn. Fredag 27., lørdag 28. og søndag 29. juli blir det fotball på dagtid og musikk på lørdagskvelden.

Les også: Årets Tequila Rock ble en suksess

Arrangørene av Tequila Cup regner med 20 til 25 lag – det vil si et sted mellom 150 og 22 spillere. Lagene stiller med fantasifulle navn.

Tequila

Og finalen har et ekstra spenningsmoment, siden lagene også konkurrerer i å drikke en flaske tequila kjappest mulig. Rekorden har Korsham City med 19 sekunder...

Les også: – Vi må ha vært det mest suverene laget i Tequila Cup noen gang

– Det er reine dyrskue, som en tilskuer sa en gang, sier Siv Aavik.

Som vanlig har hun vært engasjert i forberedelsene, selv om hun ikke lenger har offisielle verv i arrangementskomiteen.

– Det er Korshamn grendelag som står for det hele. Der er Geir Hamre leder, understreker hun.

Rekordkonsert

Til lørdagskveldens store konsert håper hun på minst 300 tilhørere.

– Det er litt avhengig av været, men blir det opphold bør vi få 300, sier hun.

Rekorden ble satt for ti år siden, det første året Tequila Rock ble arrangert sammen med Tequila Cup. Da møtte 521 mennesker opp for å høre lokale band spille i Korshamn.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...