Satser på åpning til sommeren

PÅ PLASS: Politiet foran sine nye lokaler på Byremo. Politibetjent Torill Vrålstad og politikontakt Odd Arvid Johannesen, to av de fire som vil ha sitt arbeidssted ved det nye lensmannskontoret. Foto: Politiet

Vi har skrevet det tidligere, men her er politiet foran deres nye lokaler i Audnedal.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

POLITI: – To leverandører leverte inn tilbud i forbindelse med konkurransen om leieavtalen. Begge tilbud ble funnet akseptable, og tilbudene er vurdert i henhold til tildelingskriteriene som er angitt i konkurransegrunnlaget. Ut fra en totalvurdering ble Sparebanken Sør altså tildelt kontrakt for leie av nytt lensmannskontor på Byremo, sier visepolitimester og prosjektleder i PNP Agder, Arne Sundvoll.

Byremo lensmannskontor vil i oppstarten bli bemannet med fire politistillinger. På sikt, dersom Agder politidistrikt får den forventede bemanningsøkningen, vil det komme ytterligere to stillinger til Byremo.

Til sommeren

Målet er at Byremo lensmannskontor skal være innflyttingsklart til sommerferien, og planen er at lensmannskontoret skal være i full drift etter sommerferieavviklingen.

– Dette blir en viktig satsing for Agder politidistrikt i de indre bygder. Vi har tatt signalene fra innbyggerne og politikere i kommunene på alvor og styrker nå politiets tilstedeværelse her, sier Sundvoll.

Som følge av endringer i kommunestrukturen i Agder politidistrikt foreslår politimester i Agder å endre organiseringen av Byremo lensmannskontor. Årsaken er kommunereformen som medfører endringer for politiets organisering.

Tilrådningen har vært på høring til de berørte kommuner og fellesnemder. Alle høringssvar som er mottatt støtter forslaget.

Nye Lyngdal

Politimester i Agder anbefaler at Byremo lensmannskontor flyttes fra Lindesnes politistasjonsdistrikt til Farsund og Lyngdal lensmannsdistrikt. Byremo er et tettsted i nåværende Audnedal kommune, som blir en del av nye Lyngdal kommune.

Byremo lensmannskontor fortsetter som i nåværende organisasjon. Det blir ett av to tjenestesteder i Farsund og Lyngdal lensmannsdistrikt, uten å være en egen organisatorisk enhet.

Tilrådningen fra politimester er nå oversendt til Politidirektoratet for endelig behandling.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...