Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Samarbeider om Hverdagshjelpen

PLANLEGGING: Hverdagshjelpen er kommet for å bli, og her er sentrale aktører i møtevirksomhet. Foto: Per Thime

Også for dette skoleåret skal skoleelever ved Eilert Sundt videregående skole bidra med Hverdagshjelpen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

MØTE: Onsdag ettermiddag var det samarbeidsmøte mellom de ulike aktørene ved Frivilligsentralen i kjelleren på rådhuset.

Røde Kors, Lyngdal komune. Livsglede for eldre, Eilert Sundt Vgs og Frivilligsentralen er alle sterkt inne i prosjektet.

Godt samarbeid

- Samarbeidet består i at elever fra skolen deltar i ulike aktiviteter for eldre. Dette skjer ved LBS, i omsorgsboliger eller i nærområdet, sier Beate Marie Johnsen til Lyngdals Avis.

Hun var en av mange som onsdag hadde møte om hjelpen elevene gir.

Får veiledning

- Dette er et prosjekt som har vært gjennomført tidligere, og det med stort hell. Elevene får også god veiledning og oppfølfing av faglærer i samarbeid med frivillige mentorer.

FRIVILLIG: Beate Marie Johnsen fra Frivilligsentralen i Lyngdal ser frem mot et spennende og bra samarbeid. Foto: Per Thime

Det er Lyngdal Frivilligsentral som har prosjektlederfunksjonen for opplegget. Det er også dem som bidrar med rekruttering av frivillige og som koordinerer informasjonen mellom de ulike aktørene.

Men de er ikke alene.

Hjemmesykepleien er også med, blant annet med å holde prosjektleder oppdatert på informasjon som har med prosjektet å gjøre. Videre er skolen sentral, ved å tilrettelagge timeplanen slik at aktiviteten kan gjennoføres som man planlegger. Også Lyngdal Røde Kors og Livsglede for eldre deltar - blant annet gjennom rekruttering av frivillige, kursavvikling og markedsføring.

Siste nytt i Helseglede Vis flere

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...