Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Så mye kom inn – og dette går pengene til

TV-AKSJONEN: På landsbasis kom det inn 240 millioner kroner til Kirkens Bymisjon.

Både lyngdøler og audnedøler åpnet lommeboka og bidro til Kirkens Bymisjon under TV-aksjonen søndag. På landsbasis kom det inn 240 millioner kroner, og her kan du se hva pengene skal brukes til.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

TV-AKSJONEN: I morgentimene mandag var status for Lyngdal at det var samlet inn kroner 471 085. Av landets 423 kommuner kommer da Lyngdal ut på 139. plass.

I Vest-Agder er Lyngdal den femte beste kommunen, fordelt på antall innbyggere. Av dem som ga mest i Lyngdal finner vi Lyngdal kommune, med et bidrag på kroner 17 270 kroner, noe som er kroner to per innbygger.

Audnedal

I Audnedal samlet man inn totalt kroner 144 392 kroner. Fordelt på innbyggertall gir det en pen 40. plass i landet.

I Vest-Agder er Audnedal den tredje beste kommunen, fortsatt fordelt etter antall innbyggere – med kroner 80,85 per audnedøl.

Det største enkeltbidraget kom fra Audnedal kommune, som er registrert med kroner 30 850.

I morges var det kommet inn nærmere 240 millioner kroner på landsbasis. Og pengens fra TV-aksjonen skal brukes på tre hovedområder, innen Kirkens Bymisjon sitt arbeid, skriver NRK.

1. Kom inn for natten – akutte behov

Med midlene fra TV-aksjonen folk få sove innendørs, i en varm seng, når vinteren kommer for fullt.

De som oppholder seg i byene våre skal få dekket sine basisbehov som mat, et sted å sove og toalett. Kirkens Bymisjon vil etablere flere akuttovernattinger der de som trenger det mest får et trygt sted å sove innendørs.

2. Kom inn i hverdagslivet – deltakelse

De som av ulike grunner faller utenfor det vanlige arbeidslivet skal få et tilbud gjennom Kirkens Bymisjon.

Mange har et sterkt ønske om å delta, men rus, psykisk helse og manglende utdanning kan sette begrensninger. Da kan tilbud om arbeidstrening være helt avgjørende.

3. Kom inn i samfunnet – inkludering

Med hjelp fra TV-aksjonen og Kirkens Bymisjon kan du føle deg litt mindre ensom.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...