Ingen overgang:

Ryerson: «Det burde ha ordnet seg»

VIKING SA NEI: Julian Ryerson møtte på Viking-trening, men er skuffet over at det ikke ble overgang til tyske Union Berlin. Foto: Per Thime

Julian Ryersons overgang fra Viking til Union Berlin blir ikke noe av. Hovedpersonen selv er skuffet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.01.2018 kl 14:31

- Det er ikke noe nytt rundt meg. Overgangen til Union Berlin burde gått i orden, men det gjorde den ikke. Utover det har det ikke skjedd noe nytt, sier han til Rogalands Avis.

Derfor var det også en skuffet lyngdøl som møtte på trening i Randaberg Arena i formiddag. Han hadde nemlig sett for seg en overgang til tysk fotball. Lysten på å spille på nest høyeste nivå med Viking virker ikke å være stor.

Tror han blir

Vikings nye trener Bjarne Berntsen ønsket Ryerson velkommen til trening i formiddag. Ryerson har sammen med andre spillere hatt litt lenger ferie. Berntsen tror Ryerson blir i klubben etter at det ikke ble noe med Union Berlin og tysk 2. bundesliga.

- Det er ikke sånn at Viking ønsker å stå i veien for at spillere kommer seg til utlandet, men vi må få ordentlig betalt hvis vi skal la en av våre beste spillere gå. Han har kontrakt som går ut om ett år, og hvis han går til en utenlandsk klubb da får vi mer i utdanningskompensasjon enn vi hadde fått inn nå, sier Berntsen.

Driver ikke veldedighet

Hvor mye penger den tyske klubben har tilbudt Viking er ikke kjent, men for den tidligere storklubben var det ikke aktuelt å slippe lyngdølen for småpenger. Han har ett år igjen av kontrakten med Viking.

- Skal de ha Julian, så må de betale. Vi driver ikke veldedighet i Viking. Han er viktig for laget vårt og vi snakker også om en spiller som er etablert på U21-landslaget, fortsetter Viking-treneren.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...