Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Rundt 16 000 besøkte Dyrskue

MINDRE FOLK: Årets Dyrskue hadde en god del mindre besøkende enn det som er vanlig. Foto: Per Thime

Styreleder Bente Skeibrok og alle de andre som har vært med å arrangere dyrskue i Lyngdal, satser på bedre vær til neste år. Antall beskende var langt under det man forventet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 10.09.2018 kl 07:44

NEDGANG: – Det er ingen krise, men det betyr at det ikke blir investeringer til neste år som vi hadde planlagt.

Det sier styreleder Bente Skeibrok i Dyrskuet.

Ikke klar med tall

Hvor mange besøkende som har vært innom de tre dagene er ikke helt klare, men i ettermiddag hadde man så smått kommet frem til at det nok ikke var mer enn 16 000 for de tre dagene.

3000 fredag, 8000 lørdag og rundt 4000-5000 søndag. Det skulle bli mellom 15 000 og 16 000 besøkende.

– Vi tjener jo fortsatt penger, men det blir nok ikke investeringer til neste år. Vi hadde blant annet planlagt oppgradering av toaletter, men det blir trolig utsatt inntil videre.

Tilbakemeldinger

Dyrskue ble preget av intense regnbyger, spesielt fredag og lørdag. Deler av de to dagene «bøtta» det skikkelig ned.

MINDRE FOLK: Styreleder Bente Skeibrok hadde mer enn gjerne sett flere besøkende, men været ødela en god del. Foto: Per Thime

– Tilbakemeldingene vi får fra dem som har vært med som utstillere er ganske samstemte. Dårlig vær, mindre salg og de som har hatt sine stands inne har grunn til å være mest fornøyd.

Til tross for sviktende omsetning hos dem som leier plass, de kommer tilbake neste år.

– Jada, vi er ikke bekymret for det. Flere av dem som har vært her, har allerede gitt beskjed om at de kommer tilbake neste år, forteller hun.

Dyrskue 2019 arrangeres 6–8 september, og da er det å håpe på bedre vær.

– Vi får ikke gjort noe med det likevel, men det er klart vi gikk glipp av en del tusen mennesker som ikke kom på grunn av det dårlige været vi hadde, spesielt fredag og lørdag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...