Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Rompa mi» er favoritten!

DDE-FANS: Reidun Moi (til venstre) innrømmer at hun er blodfan. Randi Stålhane er lutt usikker. Foto: Lars Rekaa

Reidun Moi fra Kristiansand er ikke i tvil. Hun karakteriserer seg selv som blodfan av DDE!

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

KONSERT: Fredag kveld fikk hun oppleve Bjarne Brøndbo og resten av trønderbandet på Dyrskue i Lyngdal.

Sammen med Randi Stålhane hadde hun tatt turen fra Kristiansand for å høre friluftskonserten på Dyrskueplassen. Heldigvis hadde det verste regnet gitt seg da Bjarne & Co. entret scenen, som var utvidet for anledningen.

Omvei om Vennesla

Uværet hadde da allerede skapt problemer for DDE. Bandet måtte kjøre om Vennesla for å komme fram. Veiene gjennom Kristiansand var sperret av oversvømmelser fredag ettermiddag.

Reidun Moi var i høyeste grad klar for et gjenhør med heltene fra Namsos.

BJARNE & CO: Bjarne Brøndbo er den ubestridte frontfiguren i DDE. Foto: Lars Rekaa

– Jada, og jeg har vært på konsert med dem før. Og «Rompa mi» er den beste låten. Den er bare så fin, kunne hun fortelle.

Randi Stålhane hadde ikke det, men gledet seg til konsert, hun også.

Marcus og Martinus

– Jeg tror kanskje dette er mer musikk for oss enn for småjente som står helt inne ved scenekanten, mente hun.

UNGE FANS: Leah Søvik (8), Alexandra Fredriksen (8), Angelica Iversen (9), Kani Kvelland (9) og Sofia Fredriksen (10) jublet da DDE entret scenen. Foto: Lars Rekaa

Helt inne ved scenekanten stor det en gjeng som ikke var enig med damene fra Kristiansand.

– Jeg liker DDE. Jeg har aldri vært på konsert med dem, men har hørt mange av låtene. De er kjempebra, kunne Sofia Fredriksen (10) fra Lyngdal fortelle.

Hun og venninnene holder Bjarne som helten i DDE. Men på spørsmål hvem som er de største popheltene, er jentene enige om at det nok er Marcus og Martinus...

INGEN TVIL: Leah Søvik og Alexandra Fredriksen er klare på hvem som er helten! Foto: Lars Rekaa

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...